Jumaat, 6 September 2013

LOSYEN CATHY L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM

Assalamualaikum,

Maaf lama tak update sebab busy adik kenduri kahwin minggu lepas. Huhuhu entry percutian ke London pun tergendala seketika. InsyaAllah lepas ni dah free akan diupdate ok.



Sekarang pelbagai  produk losyen mencerah serta memutihkan kulit wajah dan badan  tengah hangat dipasaran, dan salah seorang yang teruja juga adalah saya !!!! hehehe.

Serius mula-mula macam blur je tentang produk ni tapi bila ternampak adik-beradiku sambil tengok tv sambil sapu losyen di tangan mulalah aku pelik bagai. Bila aku Tanya jawapan diaorang RAHSIA !! tunggu hasilnya Nampak baru boleh bagitahu. Cehhh kedekut giler kot ilmu kata aku kat adik-beradiku tu. Last barulah diaorang kongsikan rahsianya. Padanlah korang Nampak putih sebulan dua ni rupanya diaorang guna Losyen Cathy L-Glutathione Magic Cream.


Fungsi dan Kelebihan L-Glutathione Magic Cream yang membuatkan hati aku teruja disebabkan losyen ini mampu :

Mengecilkan pori2

Melembut dan melembab

Memberi effect glowing

Berkesan melindungi kemerahan & bintik2 hitam

Menghilangkan warna kulit tak sekata dan kulit kusam

Melindungi dan membantu mencerahkan kawasan gelap di badan seperti bawah lengan,   celah peha dll.

Menggunakan bahan natural seperti gluta, susu dan vitamin c, sesuai untuk semua jenis kulit

3x lebih cerah dan glowing hanya pada pertama kali pemakaian sahaja.

Laris di Korea, Jepun dan China..Produk Halal dan sudah terjual di brunei, indonesia dan singapura.

L-Glutathione Magic Cream memberi kesan wangian berpanjangan untuk pemakainya.

 


Yang paling best Losyen Cathy yang terbaru ni mengandungi Magic Cream SPF130 kooo so jangan risau kalau duduk bawah matahari tu insyaAllah tak derlah gelap giler kulit tangan atau wajah.




Harga Promosi :
(4 - 6 September 2013)
 
1 botol = RM25.00
2 botol dan keatas = RM20.00

Harga Normal : RM40.00
 
* Berminat isi order form yer.
 
Pembelian borong sila email CNP ok di cnp_ciknurulpinky@yahoo.com


11 ulasan:

  1. still ada lagi ke? nak orderrrrr.

    BalasPadam
  2. Cik Nurul....masih boleh order lagi tak? Harga masih sama ke or dah RM40 semula?

    BalasPadam
  3. if pos ke sarawak total up rm berapa..? :)

    BalasPadam
  4. @Lucky Emerald

    Hai dear.. email me cnp_ciknurulpinky@yahoo.com untuk dapatkan diskaun hehehe

    BalasPadam
  5. @wan nur shafira..

    hai dear.. email me ok cnp_ciknurulpinky@yahoo.com

    BalasPadam
  6. Salam dik. Akk nk tnye still offr lg x cream ni. Klu ad akk nk 2 btl sbb akk br trbaca prodk ni kt blog adik. Lgpn akk mmg tercari2 prodk mcm ni.

    BalasPadam
  7. @k.liya

    Yup krim ni masih ada lagi dan harga promosi tetap diberikan.. whatsapp 0122281492

    BalasPadam
  8. Salam kak...bleh taw x brape ml 1 btl Tu?

    BalasPadam
  9. Ye... Mmang best sngat Karim ni....

    BalasPadam

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

Copyright © DiaRy OnLiNeKu... | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in