Selasa, 12 Jun 2012

NATURACTOR DAH ADA

Assalamualaikum,

Alhamdulillah stok Naturactor sampai juga ke tangan saya setelah menanti stok sampai mengambil masa yang agak lama.. Oh nak bagitahu stok kod 171 memang dah sold out selepas barang sampai, sebab yang Q order beratur panjang sangat hehehehe...





Memandangkan tahun lepas CNP ada buat promosi, so untuk tahun ini CNP juga akan buat promosi tapi harganya tak kan sama dengan harga promosi tahun lepas ye sebab Naturactor ni agak mahal sekarang ni. Ini pun selepas entry ini di publishkan pun stok naturactor tinggal tak sampai separuh sebab permintaan yang sangat tinggi.

Kepada yang mempunyai masalah kulit wajah berminyak,jeragat,kulit kering dan pelbagai lagi boleh mencuba foundation naturactor ini kerana ramuannya ialah tumbuh-tumbuhan sahaja.

Harga Normal : RM45.00
Harga Promosi : RM35.00

STOK BERDASARKAN SIAPA CEPAT DIA DAPAT OK..

Berminat isi order form di bahagian bawah blog ini...

Sebarang pertanyaan email
cnp_ciknurulpinky@yahoo.com

Pre- Order 12/6/2012 hingga 15/6/2012

9 Orang Sayangkan Cik Nurul

hai saya menang dari giveaway saya nak menang , saya menang set eyeshadow dari kamu .

Isnin, 23 April, 2012

salam nak tanya, yg ni 35 termasuk postage ke? memang ori ke sebab yg sy pakai skrg kejap je dah berminyak mcm xori je :(\

Rabu, 02 Mei, 2012

salam akak cnp..stok naturactor kod 151 stil available lg x

Selasa, 19 Jun, 2012

hai cik Nurul saya nak order NATURACTOR nie tapi sebelum tu nak btanye sama ada produk nie sesuai tak buat make up untuk hari2?? masih ada stok tak kod 141..

Sabtu, 23 Jun, 2012

hai cik Nurul saya nak order NATURACTOR nie tapi sebelum tu nak btanye sama ada produk nie sesuai tak buat make up untuk hari2?? masih ada stok tak kod 141..

Sabtu, 23 Jun, 2012

Assalamualaikum wbt..

saya nak tnye, utk naturactor ni blh buat order lagi x ek?

regards,
sofiajamaludin@yahoo.com

Selasa, 26 Jun, 2012

salam nrurul GK nak tanya tadi GK da terbaca entry nurul..nurul bagitau harga foundation nie just RM25..kenapa nie RM35..kalau betu RM25 GK nak beli..made in china ke jepun?

Jumaat, 29 Jun, 2012
Tanpa Nama

Ass mba aqu minta pin BB nya donk sama no tlp nya mau pesan

Isnin, 13 Ogos, 2012

apa beza kod2 ni seme? bleh wat pkai daily ke?

Selasa, 25 September, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy