Selasa, 12 Jun 2012

NAK BIBIR KELIHATAN SEPERTI ARTIS KOREA??

UPDATE :
14/6/2012 - STOK TONY TINT DAH TINGGAL SEPARUH..Naturactor pun sama..so siapa nak order cepat-cepat isi order form ok..


Assalamualaikum..

Siapa kat sini memang minat dengan GADIS kOREA yang cun melecun dengan kulit gebu dan bibir munggil ?? hehehehe.. CNP pun suka tau hehehe..

Nak bagitahu kat anda semua satu perkara :) sekarang ni CNP pergi mana-mana dah pakai TONY TINT tau, iyelah nak bibir ala-ala Gadis Korea jugaklah kan..

Size Mini yang memudahkan dibawa kemana-mana sahaja..Walaupun mini tapi tahan lama tau..



Beginilah cara pemakaian Tony Tint..titik je dibahagian tengah bibir...



Comelkan bibir nampak merah-merah gini..sweet je hehehe..


Harga : RM10.00

Borong : RM 8.00 ( 1 DOZEN - 12 PCS )

Berminat cepat-cepat isi order form dibahagian bawah blog ini ye dengan
Tajuk : TONY TINT

Sebarang pertanyaan Email : cnp_ciknurulpinky@yahoo.com

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

hai nurul...lipgloss tu lipgloss colourless ka?

Selasa, 12 Jun, 2012
Tanpa Nama

sy nak order..campur cherry n apple leh x?nak 12pcs (rm8) kan?

Khamis, 26 Julai, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy