Khamis, 3 Mei 2012

EYESHADOW CLUTCH MISS ROSE

Assalamualaikum..

Alhamdulillah akhirnya dapat upload stok terbaru Miss Rose hoyeayyyy ! Oklah tak nak buang masa terus ke TAJUK UTAMA hehehe.

Kali ini CNP upload stok Miss Rose lagi,  cuba design pallete eyeshadow berlainan dengan sebelum ini.Terdapat 2 jenis eyeshadoe Miss Rose iaitu CLUTCH COKLAT DAN CLUTCH PUTIH.

Clutch putih CNP telah upload sebelum ini tapi kerana permintaan tinggi stok cepat habis, So kepada yang belum sempat mendapatkan stok Miss Rose kali ini cepat-cepat isi order form dibahagian bawah blog CNP ini yer.



Code : CLUTCH COKLAT

Code : CLUTCH PUTIH




Pandangan luaran eyeshadow ini sebiji seperti beg Clutch kan...



Harga di pasaran RM90.00 tau tapi CNP jual dengan harga yang sangat istimewa untuk pembaca blog inidiarinurul.com


Code : CLUTCH COKLAT


Pandangan luaran eyeshadow ini sebiji seperti beg Clutch kan...




Harga di pasaran RM90.00 tau tapi CNP jual dengan harga yang sangat istimewa untuk pembaca blog inidiarinurul.com


Code : CLUTCH PUTIH


Eyeshadow Miss Rose ini

* tidak terlalu berkilat seperti eyeshadow lain
* jenis Matte
* warna yang sangat-sangat comel dan cantik
* tahan lama



Harga di Luar RM90.00 tapi di Blog Inidiarinurul.com hanya
RM45.00 Sahaja !!!

3 Orang Sayangkan Cik Nurul

Hubungi sy..sy berminat..
Sue.admi@gmail.com

Selasa, 22 Mei, 2012

Sy berminat..email sy ya
Sue.admi@gmail.com

Selasa, 22 Mei, 2012

yg ni pun masih avlble lg ke dgn hrga 39.00 ?? pls pm sy ye kat laynote1116@gmail.com

Ahad, 09 Disember, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy