Isnin, 2 April 2012

SINGAPORE ~ 2nd DAY

Assalamualaikum,

Hari ke 2 di Singapore kami ke Marina Bay hehehe..memang teringin nak tengok bangunan atasnya macam kapal tu hahaha..biasalah jakun katakan.



Keluar hotel jam 9am, terus naik train menuju Marina Bay..

Dalam perjalanan jumpa 2 buaj lori yang penuh dengan buah durian...tapi i tak makan ok ini buah huhu..


Yahoooooo akhirnya tersinggah sini untuk shopping sedikit barang ngeh..ngeh..ngeh..

My love shopping gadjet dan i shoppinglah apa yang patut hahahaha..sape suruh singgah ^___^


Lepas dah shopping baru terasa lapar..nampak kfc terus singgah dan makan.

Teruk sungguh aku baca peta..memang langsung tak der ciri-cirinya..Satu apa pun aku tak faham dengan petanya kahkahkah...

 

Ais krimm yummyyyyy !!





Inilah tempat untuk membeli tiket train..alah senang je sama jugak macam LRT di Malaysia..kalau tak tahu suruh aje orang Singapore kat situ-situ ajarkan..


Bagi burung makan jap hehehe...

India Street..waduhhh cantik pemandangan kat sini yang langsung tiada sampah sarap..

 

Shopping lagi di Mustapha...lepas dah shopping, ambik borang untuk tebus balik duit kita di GST kaunter..kiranya macam lebihan cukai kot hehehe. Malaysia baru nak perkenalkan tak silap..

Marina Bay !!! Yahoooo akhirnya sampai juga disini..

Ok i sakan sikit ok bila sampai sini..nasib My love layankan je hehehe...


Penat bergambar, singgah sebentar di Starbucks..staff dia sangat-sangat baik..

HEHEHEHEHE...Pink dimana-mana :)

 

Masa ni tengah frust sebab Singa besar yang keluar air kat mulut tu tengah renovation huk alohhh...My love dah gelak-gelak sebab aku tak dapat bergambar kat situ..nampak gayanya kena datang balik nih.. ??

Tong surat yang sangat-sangat comel...ok dah pos poskad ke Malaysia hehehe.

Last sekali singgah di Zam-zam restoran untuk makan nasi beriani dan mutabak singapore..perghhh sedap giler kot nasi dia dan yang paling aku teruja mutabaknya..My love cakap dia dulu selalu makan sini..huhu cehhh nak eksyenlah tu :(

Ok byeee t sambung lagi untuk episod terakhir di Singapore ok..

5 Orang Sayangkan Cik Nurul

wah best nya....

Isnin, 02 April, 2012

bestnya g singapore jalan2..
nnt upload gambor canteq2 lg.
wat inspirasi nak p sana.
ada rezeki sampai..:)

Isnin, 02 April, 2012

Cantik gambar2 kat singapore.. berhajat gak nak pergi sana.. tapi tak tau le bila laa boleh pergi.. :)

Isnin, 02 April, 2012

Bestnya :O

Rabu, 04 April, 2012

bile laa agaknyer dpt gi singapore hihi....bestnyer dpt tgk pic nie :)

Khamis, 05 April, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy