Isnin, 9 April 2012

KEJUTAN DI OFFICE !!

Assalamualaikum,

Maaf sebab lama tak update. agak kurang sihat sikit sekarang tapi now alhamdulillah bertambah pulih. Fuhhh banyak benda yang nak kena fikirkan dan yang penting tengah target untuk move ke rumah sendiri setelah sekian lama tinggal bersama family tersayang hehehe.

Oklah hari ni just nak update KEJUTAN BIRTHDAY dari budak-budak officeku. Memang tak jangka ada kejutan sebab semua wat bodoh je tapi lepas je Tazkirah pagi, masuk office terus diaorang tunjuk kek dan suruh potong dan..dan tu jugak. Ya Allah memang kejutan korang menjadi !!! Lepas tu barulah ku nampak mee hoon goreng lah, kuih lah dan macam-macam lagi so dari situ aku dah agak dah mesti diaorang ni berpakat hehehe.

Thank you so much Ana, Mia, Kak pah, helmi, Zunainah dan yang lain-lain kerana sudi buat kejutan sebegini....Sayang korang sangat-sangat !!!











Ok nak gi makan laparrrrr :)

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

sweet nyer dik
seronok bila suasana kerja macma tu kan..kawan2 dah macam adik beradik..

he he he ....sedappp tengok kek tu

Isnin, 09 April, 2012

comel kek tu dik....

suke tgk posing nurul pegang pisau ala2 nak tikam kek tu heehehehe....

hepi belated besdey nurul...may Allah bless u...

Isnin, 09 April, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy