Selasa, 6 Mac 2012

SABA, SELAYANG BARU - BERTUNANG

Assalamualaikum...

4 Mac 2012 CNP ke Selayang Baru untuk makeupkan Saba. Saba adalah pembaca blog CNP rupanya hehehe. Alhamdulillah setelah berbalas-balas email akhirnya kita bertemu juakan...

Saba request makeup yang tak tebal, so CNP cuba ikutkan kehendak customer sebaik mungkin..Kepuasan customer amat penting bagi CNP.



Wajah sebelum mendapat sentuhan CNP hehee.. * saba ok tak CNP edit "tudung" tu ? hehe



Inilah hasilnya setelah hampir 2 jam menatarias wajah Saba.



Yang lagi best tema Majlis Pertunangan Saba warna PINK !!!


Lepas balik dari Majlis Saba, dalam jam 9 malam, dapat mesej dari Saba yang dia sangat berpuas hati sangat-sangat dengan hasil solekan CNP...Alhamdulillah.

InsyaAllah CNP akan cuba memenuhi kehendak setiap pelanggan ok


Sesiapa yang mahu mendapatkan sentuhan CNP di Majlis Bahagia anda just email

10 Orang Sayangkan Cik Nurul

berubah terus hah rupe....cantik.....mmg berbakat betul nurul nie..semoga sukses yeak dik....

Selasa, 06 Mac, 2012
Tanpa Nama

pndai nurul edit tudung tu ..:))
alahai teruk n ye muke saba sebelum makeup.
nmpak btul muke keletihan

iyer, sngt2 puas hatiii..^___^
sejak saba upload gmbr kt fb smalam, ramai yg tnye sape yg makeup kan saba..

saba dah bg kt dieorng semua link blog nurul ni..:))

-saba-

Selasa, 06 Mac, 2012

@lieyalatif

Terima kasih kak atas doa akak..aminnn

Selasa, 06 Mac, 2012

@Tanpa Nama

Hahaha nak tutup punya pasal tu yang jadi tudung tu :)

Terima kasih Saba atas layanan saba dan keluarga...Meh fb saba t nurul add ye..

Selasa, 06 Mac, 2012

hehe...pandai CNP makeup ^_-

Selasa, 06 Mac, 2012

cantik...mmg cantik!!!
:) good job!!!

Selasa, 06 Mac, 2012

@nUr aDiLa

Thanks you so much dear...

Rabu, 07 Mac, 2012

@E-Marlin

Thanks you kak erna kerana selalu beri sokongan pada nurul..

Rabu, 07 Mac, 2012

canteq mekapnye.. i loike

Jumaat, 04 Mei, 2012

canteq nye makeup...suka btol....saya mmg suka mekap2 ni..:-)

Jumaat, 04 Mei, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy