Rabu, 14 Mac 2012

HAPPY BIRTHDAY TO ME !!!

" Happy Birtday to youuu..happy birthday to youuu..happy birthday to Cik Nurul Pinky..happy birthday to youuuuu !!!! "

Alhamdulillah, Allah panjangkan umurku untuk terus hidup disamping memperbanyakkan amal ibadat kepadaNya...Syukur !! Aku sungguh bersyukur Ya Allah atas rezeki yang telah Kau berikan padaku, suamiku dan keluargaku...Bukalah pintu rezekiMu seluas-luasnya untukku aminnnnnn.

Hari lahirku setiap tahun pasti mencatat memori terindah buatku. Wowww akhirnya melangkah 1 angka lagi nampaknya, tapi apa ada dengan angka betul tak?? HEHEHEHE.

Doaku moga aku diberikan rezeki untuk mendapat cahaya mata dalam masa terdekat aminnnnnnn.


Ehhhh CNP dapat hadiah tau  ^_______^  walaupun dah besar panjang hehehe...


Daripada Mama mertuaku !



Daripada My love ku sayang !!! Muaahhhhh


Daripada My love ku sayang jugak !!! Patutlah masa CNP nak beli tempoh hari bukan main macam-macam alasan yang dia bagi, rupanya dia dah beli untuk CNP hehehe..katanya mudah untuk bisneswomen buat kerja aminnnnn.

Hadiah dari papa ialah keluar makan Chicken Chop dan mama belum lagi hehehe tuuu kena tunggu time dia keluar shopping baru best nak powwwww !!! ngeh..ngeh..ngeh..


Terima kasih tak terhingga kepada yang sudi wish birthday CNP di facebook atau di blog yer.. Muaaaahhhhhh..

8 Orang Sayangkan Cik Nurul

Wahh , selamat ulang tahun kelahiran ~!
Untung la :)

Selasa, 13 Mac, 2012

happy birthday CNP! may Allah bless u.. :)

Rabu, 14 Mac, 2012

Wahh, happy birthday :)

Rabu, 14 Mac, 2012
Tanpa Nama

happy birthday nurul..moga dipanjangkan umo & dimurahkan rezki lg yer...amin

saba :)

Rabu, 14 Mac, 2012

selamat hari jadi CNP..Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki..apam pun salam kenal n follow sini ;-)

Rabu, 14 Mac, 2012

wah..bestnye dapat hadiah,,
happy birthday..:)

Rabu, 14 Mac, 2012
Tanpa Nama

Dear,,hepiiii besday....semoga diberkati Allah....

Rabu, 14 Mac, 2012

Terima kasih buat semua yang sudi wish besday CNP..Hanya Allah yang mampu balas jasa anda semua...

Khamis, 15 Mac, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy