Jumaat, 23 Mac 2012

AISKRIM GOLOK THAILAND

Assalamualaikum,

Pagi-pagi dah dihidangkan dengan aiskrim yang terbaikkkkkk CNP jumpa..dahlah unik comel lak tu sampai rasa tak mau makan hahahaha.





Tempoh hari CNP ke sempadan Thailand bawa mama mertua shopping kat sana...Sampai je sana nasib tak jem dan orang belum ramai lagi..Seronok mama mertua shopping periuk bagai hahaha...

Oklah kepada sesiapa yang nak order apa-apa barang makeup atau sebarang pertanyaan berkenaan Shaklee just email CNP ye..


Ahad ni baru CNP sampai Malaysia hehehehe....Cuba teka CNP kemana???

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

nmpk luar biasa..hehehe..
pegi Bangkok ke?

Jumaat, 23 Mac, 2012

nampak sedap eskrim tu!

Jumaat, 23 Mac, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy