Jumaat, 3 Februari 2012

SHAWL POLKA RAIHANA YANG SWEET

Assalamualaikum,

Mintak maaf sebab hari ni tak dapat publish Clutch Beg yang CNP pakai masa kenduri Sepupu My love minggu lepas. InsyaAllah minggu depan CNP akan publishkan..Ayoyo sabar ye hehehe...

Semalam selepas isyak tak silap, mata sebenarnya dah kuyu tapi masa tu tangan ni rajin betul duk menggoogle hehehe..Shopping Online tak pe My love tak nampak sangat tahu-tahu barang dan sampaai HAHAHAHA..Oppppssss ke dia baca blog CNP ni??? aiayakkkkk...Yang, by tak beli pun ayat je lebih hehehehe...cuakkkk.

Siapa nak beli Shawl yang cantik-cantik dan unik serta untuk tempahan bisnes card pun boleh..Serius design-design yang dihasilkan sangat menakjubkan tau..Team Tya's Adnan pun tempah dengan Si Manis ini hahaha.








Ada polka dot besar dan kecil yang sungguh cute !




CNP pun dah beli shawl comel ini, so cepat terjah blog Si manis ni ye..


kredit  gambar : Kak Nana Comel

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy