Isnin, 6 Ogos 2012

PROMOSI AIDILFITRI MISS ROSE FANTASTIC

Assalamualaikum,

Meh dekat-dekat sikit nak bagitahu berita baik punyaaaaa !! Siapa nak eyeshadow yang colornya cun melecun dengan harga murah?? HEHEHE mesti ramai yang nak cubakan tambahan pula Hari Raya Aidilfitri dah semakin hampir menjelma..

Atas permintaan ramai CNP keluarkan semula eyeshadow Miss Rose Fantastic ini, khas untuk Promosi Aidilfitri dengan harga yang sangat-sangat ISTIMEWA !!!

Apa yang membuatkan CNP jatuh hati dengan Miss Rose kali ni,  ialah colornya yang sangat-sangat cun dan shine malah tahan lebih lama dan macam krim sesekali pakai.

Terdapat 100 color eyeshadow yang fantastic colornya,  khas untuk Professional make-up Artist yang super duper gojes !!!

Pernah tengokkan gadis arab kalau bersolek tang mata memang sangat-sangat comel betul tak?? Diaorang guna brand Miss Rose Dubai.Warna dia nampak je terang tapi bila cuba sangat-sangat cantik tau tambah lagi bila disapu di kelopak mata, tidak berkilau secara keterlaluan, bukan jenis eyeshadow berdebu dan sangat tahan lama.

Harga Miss Rose Fantastic Promosi  AIDILFITRI
dari
06 Ogos hingga 10 Ogos 2012
ialah
RM29.00 SAHAJA !!
* TIDAK TERMASUK POS LAJU


Macam biasa sesiapa berminat terus isi order form di bahagian bawah blog CNP ni yer. Sebarang pertanyaan email ke
* tajuk email tulis " miss rose fantastic "

Harap maklum, Harga akan kembali normal selepas tarikh promosi diatas...so cepat-cepat email pada CNP wokey !!

6 Orang Sayangkan Cik Nurul

Salam...
akk nak tanya eyeshadow nie jenis berkilat ke???

Selasa, 21 Februari, 2012

wah.. biar benar nie?? tapi dah banyaklah pulak.. kalau tak dah lame rembat.. huhuhu

Selasa, 21 Februari, 2012

hello(:
sye mint palette ,nk tye harga
ni slps promosi brape ye

Sabtu, 24 Mac, 2012

normal price brap??

Khamis, 26 April, 2012
Tanpa Nama

memang terbaik guna mekap miss rose nih...serrriuuss...macam mana peluh sekalipun,mekapnyer tak pudar selagi kita tak cuci..dont worry,sy dah cuba,sebelum nih hampeh,asal peluh ngan dia2 sekali cair,tapi tu mekap jenama lain..tapi bila guna yang nih..ahaaaiii...takyah ragu2...sangat bagusssss...

Jumaat, 04 Mei, 2012
Tanpa Nama

Murah nye

Selasa, 07 Ogos, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy