Rabu, 29 Februari 2012

NAK WAJAH KELIHATAN GEBU,MULUS DAN BERSERI ?

Assalamualaikum,

Wahh bangun pagi ni tetiba baru teringat hari ni last day untuk sesiapa order barang SHAKLEE !!! Ya Allah memang sangat-sangat lupa untuk khabarkan pada anda semua..Maaf sangat-sangat tau.

So hari ni lastday untuk mendapat HARGA GILER PROMOSI malah pengeposan free dan anda juga akan mendapat freegift tau. Bukan senang nak dapat semua ni kan.

So kepada yang berminat boleh email pada CNP dan anda juga boleh beli dengan harga member walaupun anda tidak join member. CNP tak kisah janji korang kelihatan cantik seperti yang diidam-idamkan yer.

Sedikit sebanyak tentang SKIN CARE SHAKLEE


a)Penyelesaian Vitamin C


Vitamin C adalah sejenis antioksida yang berupaya meningkatkan daya ketahanan dalam badan serta mempercepatkan proses penyembuhan .Ia juga berperanan meremajakan kulit ,mencegah penuaan sera menjadikan kulit cantik berseri..


b)Penyelesaian Vitamin B Complex


-membantu dalam menukarkan karbohidrat kepada glukosa untuk penghasilan tenaga kepada tubuh badan

-membantu dalam menukarkan lemak kepada protein( ini membantu nervous system berfungsi dengan normal)

-Vitamin B juga penting untuk pembentukan sel badan jadi ianya penting untuk awet muda kulit yang licin dan kelihatan muda, melambatkan rambut beruban,membantu untuk kecantikan kulit, rambut dan mata, kekuatan kuku

Jom kita tengok apa dia khasiat lain Vitamin E selain membantu memudarkan parut2 :


c)Penyelesaian Vitamin E

· Vitamin E membuatkan si pengamal nampak muda kerana vitamin E melambatkan proses penuaan (vitamin awet muda).

· Vitamin E mencegah segala pertumbuhan abnormal sel terutama kanser.

· Vitamin E sangat membantu dalam aspek kesuburan.

· Vitamin E membantu mempercepat proses baik luka.

· Vitamin E membantu pengaliran darah dengan lebih lancar.

· pengambilan vitamin E yang konsisten membantu kawasan gelap itu mengecil dan warna puting menjadi cerah semula.

· Vitamin E membantu mengurangkan kesakitan akibat pre-menstrual.




Set Shaklee ini untuk kegunaan 4 hingga 6 bulan..Wowww sangat jimat bukan..Alhamdulillah sejak amalkan set skincare ni kulit rasa gebu, glow dan mulus tau. Nak cuba meh email CNP dan dapatkan harga best ok..


InsyaAllah kulit anda akan terasa perubahannya selepas mengamalkan set ini.

12 Orang Sayangkan Cik Nurul

bagus betul nurul..aktif bisnes.....

bisneswomen berjaye nieh!

Rabu, 29 Februari, 2012

brapa rm ni kak...:)

Khamis, 01 Mac, 2012

@hazanis

Salam hazanis, nak harga best email saya ye cnp_ciknurulpinky@yahoo.com

Khamis, 01 Mac, 2012

comel tol akak nii .. :)

Khamis, 01 Mac, 2012

@eydamcdaa

Salam dear,

kamu pun comel dear..

Khamis, 01 Mac, 2012
Tanpa Nama

Cik Nurul... Pm saya harga set vitamin neh kat natasha_abkhalim@yahoo.com. Tq

Selasa, 06 Mac, 2012

harga vita-c brape? email sy noor_een86@yahoo.com

Isnin, 02 Julai, 2012

salam dear, please email me price vita c including postage to jb. my emal : rozilah.ismail@yahoo.com

Khamis, 05 Julai, 2012
Tanpa Nama

pliz email price vita c to.my email ada.pinky@yahoo.com.my tq..

Ahad, 16 September, 2012
Tanpa Nama

salam. bole pm price vit c shaklee? price yg vit lain2 pn nk jgk.. hehe tq. emel saya fiza.2411@gmail.com

Rabu, 14 November, 2012
Tanpa Nama

nak email plss...stu set hrge mcm mne...orangekiwi19191@yahoo.com

Sabtu, 17 November, 2012
Tanpa Nama

price for vita c + postage.
emel cnz8890@gmail.com

Selasa, 29 Januari, 2013

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy