Rabu, 8 Februari 2012

MODEL GETGORGEOUS - SYAZA AMIERA

Assalamualaikum,

Alhamdulillah hari ini CNP dah mula bekerja setelah 4 hari bercuti rehat..Sekarang mulalah busy balik mengalahkan Perdana Menteri hehe.

Oh Esok insyaAllah akan di upload Beg Clutch, CNP minta maaf sangat-sangat bab terlewat upload beg tersebut sebab ada hal yang tak dapat dielakkan...

Hari ni CNP nak perkenalkan seorang gadis comel yang masih belajar lagi tapi telah berjaya menjadi model sambilan.. Baru-baru ini pula ada sebuah majalah telah panggil beliau untuk menjadi cover majalah tersebut..Majalah apa biarlah rahsia dulu yer hehehe..



Syaza Amiera berumur awal 20-an , diseluruh muka Syaza memang tiada masalah sangat cuma jerawat - jerawat nasi dan eyebag sahaja..



Makeup untuk Fashion Show tidak sama dengan makeup biasa or pengantin, sebab untuk makeup fashion show selalunya muka matekan untuk menyerlah baju yang diperagakan. Masa ni tengah menaikkan seri di bahagian mata. 


Touch up yang mana patut hehehe..gementar kot masa ni hanya Allah yang tahu hehehe.



Bulu mata palsu yang agak natural sikit dan tidak terlalu galak untuk fashion show kali ini.




Bulu mata yang dipakai, sekiranya terasa sakit ketika berkelip perlulah diadjust untuk keselesaan si pemakai..

Barang makeup yang digunakan :

Strobe Mac
Prep + Primer Mac
Dermacos / Concealer Mac
Revlon liquid foundation
 Celak
Eyeprimer
Consealer stick ( sorok kening )
Eyeshadow Mac
Eyeshadow Miss Rose
Bulu mata palsu
Shadding
Loose Powder
Compact Powder
Lipstik pink
Lipgloss
Facemist



Sentuhan terakhir sebelum beraksi di pentas peragaan...

 

Kredit gambar : Naim Azhar..

Cantikkan gambar model Syaza ni setelah mendapat sentuhan jurukamera muda Naim Azhar..Berbaloi sesiapa nak kahwin, pra perkahwinan, dan apa-apa majlis boleh cari Naim Azhar..memang hasilnya memang booomlah !

Sesiapa yang mahu mendapatkan sentuhan CNP untuk majlis pertunangan,perkahwinan, dinner dan lain-lain boleh email : cnp_ciknurulpinky@yahoo.com


To : Syaza Amiera, thanks you kerana memilih CNP menjadi MUA kamu dear...


4 Orang Sayangkan Cik Nurul

memang comeyyy!

Rabu, 08 Februari, 2012

wahhh...teringin nak mekap tapi x yakin la..:(

Khamis, 09 Februari, 2012
Tanpa Nama

http://stoberycokelat.blogspot.com/

Jumaat, 30 Mac, 2012

: nak jugak !! ^_^

Ahad, 09 September, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy