Rabu, 22 Februari 2012

MAKEUP EVENT HI-O

Assalamualaikum,

Hujung minggu lepas, CNP dan Kak Nana mendapat jemputan dari Ika comel untuk makeupkan penerima hadiah untuk Event Hi-O.

10 orang tak silap yang kami bertiga kena makeupkan. Fuhhh sangat-sangat letih tau, sampai kakiku sakit sehingga ke hari ini. Mahunya tak sakit hahahaha makeup sambil duduk hahaha, tapi itu satu pengalaman manis yang tidak mungkin CNP lupakan.



Bermulalah tugas CNP sebagai MUA.



Penerima hadiah dari HI-O ...Lupalah pulok apa nama kakak ini hehe.
Kakak ni request supaya makeup tidak terang sangat..
Sorry flash kamera agak gelap..



Penerima hadiah Hi-O jugak..wah semua ni jutawan oooo hehehe.
Kakak ini pula mintak supaya makeupkan wajahnya secantik boleh hehehe...



Sempat bergambar dengan sorang aje sebab tidak cukup tangan dan tiada cameragirl...Tengok tu lenjun baju CNP tau, almaklumlah bertungku lumus menatarias hehehe. Panas sebab makeup kat dalam surau yang hanya ada 1 kipas sahaja hehe tapi tak der masalah buat CNP sebab kerja tetap kerja kan..

Alhamdulillah harap mereka-mereka yang telah mendapat sentuhan dari CNP berpuas hati..

Berminat untuk makeup dinner,bertunang,perkahwinan dan lain-lain event boleh email ke

* sekiranya dalam 1 event ramai yang memerlukan MUA, CNP akan membawa team untuk manatarias wajah anda .

1 Orang Sayangkan Cik Nurul

wow dikkk
terbaik lerrrrr
now dah bergelar MUA ler..
congrate...

Rabu, 22 Februari, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy