Khamis, 16 Februari 2012

FASHION SHOW MODEL MUSLIMAH GETGORGEOUS

Assalamualaikum semua,

1 hari tak update blog terus rasa rindu sangat-sangat hehehe..sorry kurang sihat sikit minggu ini. Datang office pun muka macam duduk dalam wad ! tiada blusher,eyeliner,lipstik dan bedak..Boleh bayangkan tak muka CNP macam mana  HAHAHA...

Oklah nak publish secara marathon dah entry-entry yang di peram selama ini..Kerana banyak lagi entry baru yang akan masuk so marilah kita sama-sama kena rajinkan diri untuk update blog ^_____^

Inilah model-model Muslimah Butik Getgorgeous, serius mereka-mereka ini sangat-sangat comel tau tak hehehe..Setiap model akan dimekaup oleh Mua Team kami.. Jom layan gambar-gambar di bawah ni hehehe.






















Model bersama Mua masing-masing...rindu saat-saat ini !!


Alhamdulillah akhirnya CNP dapat menurunkan berat badan sebanyak 4kg dalam masa 2 minggu dengan hanya berjogging setiap hari selapas kerja.. Arghhh mahu bentuk badan dulu iaitu semasa 45kg sahaja huhu..tapi tak pe redha aje janji dapat baby aminnn.


Sesiapa yang mahukan sentuhan CNP untuk makeup Dinner,Bertunang,Nikah,Sanding dan lain-lain bpleg email ke cnp_ciknurulpinky@yahoo.com
InsyaAllah CNP akan hasilkan yang terbaik untuk anda...

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy