Selasa, 14 Februari 2012

CONTEST MAKEOVER MAKEUP

Assalamualaikum,

Akhirnya Contest Makeup muncul lagi tapi untuk kali ini hadiahnya sangat-sangat best tau..rugi sangat-sangat sesiapa tak join hehehe.

Oklah sila baca arahan yang diberi dalam poster dibawah ni yerk.




Untuk  " LIKE " Fanpages Inidiarinurul.com , anda boleh terus like melalui blog CNP sahaja ye.

Setiap penyertaan, sila drop link blog penyertaan anda di komen entry CNP atau SAKURASHAWL SAHAJA !

* Kepada Butik-butik Baju dan Shawl dan apa-apa saja yang sudi untuk menaja Contest ini sila email pada CNP atau SAKURASHAWL ye..InsyaAllah pulangannya pihak kami dan Team Tya Adnan akan mempromosi butik-butik anda semua.

Semoga anda semua berjaya dalam contest ini ye...Pemilihan pemenang adalah 100 % dari Team Tya Adnan , so cuba yang terbaik ye...Sekiranya ramai yang sudi menaja InsyaAllah pemenang juga kami akan buat pertambahan.


SELAMAT MAJU JAYA BUAT ANDA SEMUA....

27 Orang Sayangkan Cik Nurul

goodluck yang! hehe :D

Khamis, 02 Februari, 2012

wah..CNP tarikh tu cpt sgt..baru msuk february ni..hehe..anyway..contest ni sgt2 menarik..
nk join la..=)

Khamis, 02 Februari, 2012

nk join tp kalu letak gambar org laen bleh,

Khamis, 02 Februari, 2012

tak boleh blah, muka sidillot pun ada terselit...

Khamis, 02 Februari, 2012

wahh rajinnya buat contest..hihi

Jumaat, 03 Februari, 2012

nak join la..:)

Khamis, 09 Februari, 2012

kena mekap muke sndiri ke???kalo muke org lain xleh ke???

Khamis, 09 Februari, 2012

salam... CNP saye dah join...http://nurfazliana.blogspot.com/2012/02/blog-post.html

Khamis, 09 Februari, 2012

@.::.liezza izz.::.


Dear..makeup muka sendiri hehehe

Khamis, 09 Februari, 2012

@Sakurashawl

Thanks you kak comel..

Khamis, 09 Februari, 2012

@cik ara

heheh nanti model tu yang dapat photoshootnya hehehe

Khamis, 09 Februari, 2012

@E-Marlin

Harus PA nurul tu kak hehehe

Khamis, 09 Februari, 2012

@zOeY zAu YaH

Suka-suka je zoey hehehe..

Khamis, 09 Februari, 2012

@Mama'cfa♥

Thanks you dear...nanti selepas tarikh tutup kami akan bersidang utk pilih pemenangnya hahaha

Khamis, 09 Februari, 2012

x per la CNP, kalu model tu pon yg dapat.
bleh ker?

Khamis, 09 Februari, 2012

@cik ara

Boleh dear...cepat tau dah dekat tarikh tutup tu hehehe

Khamis, 09 Februari, 2012

Dah join..
http://cik-ara.blogspot.com/2012/02/contest-makeover-makeup.html

Khamis, 09 Februari, 2012

ala..slh la plak..fuhh...kena mekap mke sndiri ek..wokeh..akn ku usahakn..hehe

Khamis, 09 Februari, 2012

Aida join! ;) http://www.aidaazryn.com/2012/02/contest-makeover-makeup.html

Sabtu, 11 Februari, 2012

Farah join :)
http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com/2012/02/contest-makeover-makeup.html

Ahad, 12 Februari, 2012

Aida join tauuuuuuuuuuu!
http://www.aidaazryn.com/2012/02/contest-makeover-makeup.html

Ahad, 12 Februari, 2012

saya join!!
arap2 mng sbb adiah die kedebabom!!
hehe:DD

http://lolyphotogrape-blackqueen.blogspot.com/2012/02/contest-makeover-makeup.html

Ahad, 12 Februari, 2012

at last...da post pn...seb bek tgk kalender..arini da 13feb..adeh..sudah lmbt dong..so, ini la hasilnye..=)
http://sesucintaku.blogspot.com/2012/02/contest-makeover-makeup.html

Isnin, 13 Februari, 2012

join ye sis
http://sweetfreebiesandcontest.blogspot.com/2012/02/contest-makeover-makeup.html

Isnin, 13 Februari, 2012

Nak join, harap masih terbuka untuk saya... please.... nak join... uwarrgghh nak nangis sebab lambat tahu ada contest.

Selasa, 14 Februari, 2012

@Aimie Diyanna (I'Me Dianna)

cepat dear..tamat jam 12 mlm ini ...

Selasa, 14 Februari, 2012

CNP, saya dah join , tapi saya menggunakan blog adik saya buat sementara kerana blog sayaproblem dan tak boleh post entry. Itu yang lambat tu : ini link nya :

http://aimiedalia.blogspot.com/2012/02/contest-makeover-makeup.html

Rabu, 15 Februari, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy