Rabu, 8 Februari 2012

CLUTCH HERMES PILIHAN ARTIS HOLLYWOOD

Assalamualaikum pembaca blog inidiarinurul.com ( wahhhh macam ada pembaca blog ni sangat hahaha perasan je lebih )

Kepada yang email CNP tanya bila beg nak update, so hari ni kita kasi tengok color-color beg-beg Clutch ni dulu ok...

Rambang mata CNP tau tengok semua color yang HERMES keluarkan.. Oh ye brand ni asal dari PARIS !!! Sabtu ni baru akan diadakan photoshoot bersama beh-beg Clutch ni..Wowww sangat tak sabar ok !!

So usha-usha jelah dulu yek...





Pelbagai Color yang di tawarkan oleh HERMES.




Victoria juga menggayakan beg Clutch yang sama design cuma colornya sahaja berlainan hehehe.


Begitu juga dengan Olivia Palermos..


Selain boleh dijadikan Clutch, beg ini mempunya 2 tali iaitu 1 pendek dan 1 lagi panjang huyooo bestkan hehehe...

Siapa nak booking dulu dipersilakan...


Isnin ni akan diupload dengan model yang akan menggayakan beg-beg ini semua hehehe...Siapakah model itu???

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy