Isnin, 9 Januari 2012

SI PINKY DI PANTAI CHERATING

Assalamualaikum semua,

Hari ni just nak update cerita yang lepas HAHAHA...minggu ini memang akan diupdate cerita yang dah lepas beberapa bulan sebab gambar-gambar tu semua baru jumpa kuang..kuang..kuang..!!

Semua gambar-gambar yang diupdate hari ini bertempat di Cherating, iaitu bersamaan pada hari pertunangan Khairil dan Najwa...Now pengantin pun dah mengandung 4 bulan Kahkahkah..Nak tengok pelamin mereka klik sini





Pink memang sebati dengan diriku KAHKAHKAH.





Cermin mata cer tengok color apa? Jangan marah yerrr




Nak jadi model tapi tak lepas dek tinggi sangat hahaha.





I love you semuaaaaaa.


Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy