Selasa, 3 Januari 2012

SELAMAT TAHUN BARU 2012 !!!

Assalamualaikum,

Moga tidak terlambat CNP mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2012, semoga tahun ini memberi rezeki yang melimpah ruah dan keberkatan dari Allah aminnnnn.

Sorry ye bab dah lama CNP tak update blog, bukan sengaja tapi agak sibuk sikit sekarang ni. Walaubagaimanapun Esok ( Rabu 4/1/2012 ) CNP akan umumkan pemenang " contest like di fb " tunggu tau hehehe.

Banyak benda/perkara nak dikongsikan dalam blog ini tapi belum ada kesempatan hehehe. Tutorial dan kisah percutian CNP insyaAllah akan diupdate sedikit demi sedikit ye...




Cantik kan kasut pink ni hehehehe...Tak sabar nak g shopping kasut hehehehehe..Yang penting harus pink okkkkk !

Yang mana ada hantar email memang CNP akan terus balas segala pertanyaan anda tapi yang meninggalkan komen diblog, CNP belum ada kesempatan untuk baca dan balas komen anda...tapi dalam masa terdekat insyaAllah akan dibalas komen anda semua ye...

Sayang anda semua muahhhhhhh....

3 Orang Sayangkan Cik Nurul

salam tahun baru nurul!!

wah cantik wajah baru blog nurul...akak pun berjaya dptkan whitey mommy tuh....tak sabar nak tgu hasil kerja die....

Selasa, 03 Januari, 2012

@lieyalatif

Terima kasih kak..wah tak sabar nak tengok blog akak hehehe

Selasa, 03 Januari, 2012

akak, saya ada link gambar kajal eyeliner akak diblog saya. dah creditkan. hrp akak tak marah :)

http://parasyit.blogspot.com/2012/01/2-jenis-jenis-eyeliner-pengaris-mata.html

Selasa, 03 Januari, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy