Selasa, 31 Januari 2012

PARTY CONCEALER STICK 2 IN 1

Assalamualaikum,

Ada benda baru yang best CNP nak kongsikan hehehe, malah CNP sendiri teruja gila bila nampak benda ni kiranya 2 in 1 dan lagi mudah nak makeup untuk bahagian kening hehehe.

Korang mesti ingat lagikan tutorial kening yang CNP ajarkan ? kalau tak ingat sila click " tutorial " dan cari balik ok hahaha kejam sikit tetiba.

Kali ni produk untuk di reviewkan ialah concealer liquid dan stick dalam 1 bekas hahahaha..teruja sangat-sangat bila nampak yang ni. Cute pun cute ^________^

Hah cute bukan, mula-mula tengok ingat lipstik bila buka terus teruja 100 x sampai tak sabar nak balik rumah untuk cuba KEH..KEH..KEH..

Brand PARTY ni tak silap dari Korea / Jepun, sebab produk dari sana memang cute-cute sampai sayang nak guna tapi cutenya rasa nak makan tau hahaha...


HARGA CONCEALER 2 IN 1 PARTY  IALAH RM25.00 SAHAJA

Sesiapa berminat boleh email cnp_ciknurulpinky@yahoo.com dengan tajuk
" CONCEALER PARTY "


Kalau nak diskaun, anda semua boleh buat belian pakej yang sedang hangat dijalankan..Stok sangat terhad..siapa cepat dia dapat hehehe.


Byeeeee...

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy