Jumaat, 20 Januari 2012

MUA DI MAJLIS KAHWIN SEPUPU

Assalamualaikum,

Macam biasa update cerita dah basi hahaha..Yang ini pun salah sorang dikalangan ibu-ibu mengandung jugak HAHAHAHA..kali ini semua CNP kasi publish habis bab-bab kahwin iyelah mereka ni pun tak lama lagi dah nak bersalin..Kang update cerita diaorang kahwin lepas bersalin nampak benor aku malas update ^____^

Sepupu CNP ni pun ada blog so kalau anda semua nak terjah boleh je click sini yer.







Makeup untuk sepupu CNP memang jenis natural aje atas permintaannya hehehe.



















Sedapp oooo CNP ratah udangnya..dah lah segar so berpinggan-pinggan CNP makan bersama pak cik CNP yang berbaju kuning ituuuuu..

Along bila nak bawa kitaorang ke Kuala Selangor lagi??? Teringin nak makan ikan bakar lah ^_____^


2 Orang Sayangkan Cik Nurul

Hoiiii... dah berzaman kot....
huhu..
sedara2 blah sabak bernam cakap mekap ni cantek. :)
Maceh CNP..
Jumpa kat kg nanti.. kte amek gambo byk2 ye..

Jumaat, 20 Januari, 2012

wahhh..make up ! make up! cantikkk!

Isnin, 23 Januari, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy