Khamis, 5 Januari 2012

KENDURI KAHWIN DI RESTORAN SERI MELAYU @ TEMA PINK !!

Assalamualaikum,

Hari ini kurang sihat, rasa macam nak demam tapi malas nak layan buat tak tahu je... Ohh nak cerita tentang cerita dah basi haha..orang lain dah berjaman upload di facebook CNP baru terkedek-kedek nak upload di blog KAHKAH..

Pengantin ini pun secara rasminya sudah membawa perut, CNP baru nak update cerita kenduri kahwinnya hahaha ok tahu sangat teruk dan kelakar !

Dah tahu mesti Najwa dah senyum-senyum sambil baca entry ini  ^______^





Pelamin yang sangat cantik dan indah sekali..tetiba je rasa nak sanding banyak kali atas pelamin ni ;)



Selamat pengantin baru ( sekarang dah lama ) Khairil dan Najwa hehehe.



Untuk Majlis di Restoran Seri Melayu ni, CNP tampil dengan tema PINK ! bersama si comel, adik bongsuku.



Mama CNP berbaju hijau dan bermata sepet, manakala baju ungu tu mama mertuaku



Bersama ibu mertuaku...Purple youuuu, CNP pula bertemakan pink belacan youuuu sampaikan LENS pun pink tau HAHAHA...sanggup tu order khas untuk majlis ni. Kan Kak Erna hehe.



Bersama sepupu My love..Uni @ fatin...



Setiap 10 minit harus masuk bilik persalinan pengantin sebab nak tengok Cik Rabbit @ My BB !



Cik Rabbit pun warna PINK !




CNP, Kak Erna dan Uni...mereka berdua adalah sepupu kepada My love..Kak erna tu sekarang memang gila makeup dan beli barang makeup sebab CNP yang menyebabkannya terjerumus ke alam bermakeup-makeup ni HAHAHA.


Pengantin lelaki adik pada Kak Erna ni


Lepas ni CNP upload gambar di Majlis perkahwinan belah pengantin perempuan @ Najwa pula ye...

4 Orang Sayangkan Cik Nurul

ewahhh dik
mertua ngan anak menantu sama2 vogue gitewww

auw...lens pink
nak tengok pic close up gambar mata plzzzzzz

Khamis, 05 Januari, 2012
Najwa

haha..bukan setakat senyum je nurul,gelak dekah2 pun ada ni..mmg expired betul cite ni.heheh.mana gmbr encik fendi nya takde ke??

Khamis, 05 Januari, 2012

wah.....terpegun akak tgk pelamin tu...cantik sgt2.....pengantin pun cantik sama padan gituuuu.......mmg grand abis le weeding ni nurul...suke akak tgk...

ko pun comey lotey hah....

Jumaat, 06 Januari, 2012

seronoknya..pelamin tu memang cantik....akak pun cantik..

Khamis, 12 Januari, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy