Rabu, 11 Januari 2012

CNP CURANG DENGAN COLOR PINK DI MAJLIS PERNIKAHAN JUWA

Assalamualaikum sahabat blogku,

Wah tetiba rasa penat almaklumlah mulai semalam dah start jogging lepas balik kerja..Azam tahun 2012 nak turunkan berat badan dan mengandung yeayyyy insyaAllah...aminnn

Oklah tanpa membuang masa meh lah kita tengok cerita yang diperam beberapa bulan, kali ini sepupu My love nikah jugak, Juwa, isterinya dah mengandung 3 bulan dah kot baru nak up cerita sal diorang HAHAHAHA...




Malam nikah CNP mengenakan tema OREN youuuu...habis handbag dan kasut i cari oren...sakan kan :)




Kasut i pun oren hahahaha...yang ni tinggi 3inci sahaja.




Dila, adik iparku, uni @ sepupu My love dan merangkap kakak pengantin lelaki heheehe..




Mama mertuaku, CNP OREN dan mak su @ mak cik My love..Tiga-tiga bertemakan oren, padahal pengantin memang tak ada kena mengena pun warna ni ^_______^




Inilah wajah pengantin bersama kedua ibubapa pengantin lelaki iaitu sepupu My Love.



Lapar punya pasal hahahaha..My love tolong suapkan bab isterinya nak gi melaram depan kamera T___T


Ya Allah pendeknya i disisi My love tersayang...




Fuhhhh jerawat tak agak-agak tumbuh time CNP nak melaram sakan tau..geram betulllll !! tapi tak apa janji melaram tu wajib hahahaha.


Bersambung lagi dengan kisah persandingan pengantin-pengantin ini yer...kelakarnya semua pengantin tersebut dah bawa perut KAHKAHKAH..


Love youuuuuu all.....

 

4 Orang Sayangkan Cik Nurul

wahhh...oren nyerr cik cnp...heheh

Rabu, 11 Januari, 2012

ceh, dah berkurun, baru nak updet citer kawen2 ni... citer basi dah hehehhe....

kak erna ingtkan taik hidung tadi, rupanya jerawat ye hahahaha...

Khamis, 12 Januari, 2012

hehehe...so comell lah sis!:D

Sabtu, 14 Januari, 2012

Comel la CNP.pe rahsia..hihi

Rabu, 21 November, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy