Jumaat, 23 Disember 2011

PERCUTIAN RIANG RIA =)

Assalamualaikum,

Semalam lambat tidur, mata pun dah jadi macam panda huhu. Lambat tidur sebab pergi beli barang untuk Holiday hehehe.

Tak sabar nak tunggu esok ( Sabtu ), nak enjoy puas-puas tak nak fikir pasal kerja semualah...nak bagi minda fresh dulu hehehe. Dalam masa yang sama, Nak lepak bersama sepupu,adik-adik,family dan family mertua dalam suasana yang happening. Nak gosip-gosip,gelak-gelak bersama, uhhh sungguh best memori tersebut untuk dikenang selepas ini hehehe. Boleh pakai Mask muka secara riang ria terbaring atas katil sementara tunggu kering, sekali tu terus ZZZZzzzzZzzzz.




Mesti ada yang tertanya-tanya, holiday CNP kali ini kat mana kan hehehe..yang pasti TAK PERLU GUNA PASSPORT ! seperti  tahun-tahun sebelum ini keh..keh..keh..

Bila pulang dari holiday, CNP cuba cepat-cepat upload gambar-gambarnya yer :) Untuk tahun ini, rasanya dah masuk kali 4 CNP pergi bercuti HAHAHAHA... kalau tak fresh jugak minda tak tahu nak kata apalah kan :)

Byeeeeeeee !!


p/s : Nak order barang tolong email terus pada CNP tau, jangan drop komen dekat blog takut CNP lambat reply. Muahhhhh. cnp_ciknurulpinky@yahoo.com


Mood kerja yilekkk, mood HOLIDAY on !

9 Orang Sayangkan Cik Nurul

bestnya cuti2... pulau redang ?...

Selasa, 27 Disember, 2011

bestnya..nasha cuti kat kampung je..hehe...

Khamis, 29 Disember, 2011

blog akak sangat cantik..jeles nie..hehe..gurau jer..

Khamis, 29 Disember, 2011

Salam.. rasanyaa mcam akak ternampak Nurul kat Gambang.. sorri la kalau tersilap org..:)

Jumaat, 30 Disember, 2011

@Rinna

Ye ke kak, nape tak tegur nurul? memang nurul bercuti kesana...

Selasa, 03 Januari, 2012

@nasha sanza

Terima kasih nasha..

Selasa, 03 Januari, 2012

@nasha sanza

Kampung pun best jugak tauu

Selasa, 03 Januari, 2012

@Dalila Hamid

Nurul belum sampai kesana lagi hehehe sebenarnya nurul gayat air hahahahaha

Selasa, 03 Januari, 2012

Slm..sori mencelah sket..
Sy seorg runner pekej bercuti ke pulau redang..
Sesiape yg berminat nk ke pulau redang bleh call or whatsup no ini..
0179799773... Atau lawat fb page sy di... Blackyellowholiday

Rabu, 25 November, 2015

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy