Isnin, 19 Disember 2011

MISS ROSE MIRACLE TOUCH REVIEW

Assalamualaikum sahabatku sekalian,

Alhamdulillah akhirnya berjaya juga CNP buat review Miss Rose Miracle Foundation. Brand Miss Rose ni pun dah meningkat naik sekarang yelah mak andam pun ramai guna brand ni.. Tak silap CNP brand ni dari timur tengah. Patutlah orang-orang arab bila makeup fuhhhh meletoppp.
 


Muka model sebelum makeup, color kulit muka tidak sekata di sesetengah kawasan muka dan dipenuhi jerawat-jerawat halus.
 



Inilah hasilnya setelah menggunakan produk Miss Rose Miracle Touch Foundation.. Produk ni sangat sesuai untuk pakai harian, ialah kalau pakai naturactor untuk harian boleh kopak duit betul tak? hehehe. Muka nampak glow dan smooth je malah jerawat pun tidak kelihatan lagi..nampak muka gebu adalah hehehe.




Hah inilah produk yang CNP katakan tu..terbaru dipasaran..Laris macam goreng pisang panas, itu sebab CNP nak cuba apa yang membuatkan produk ni asyik sold out je stoknya..rupanya hasilnya memang hebat rrr.

Di Luar negara, produk ni bernama MAX FACTOR MIRACLE TOUCH dan digunakan dikalangan celebrities Hollywood..




 
Packing Max Factor Miracle dan Miss Rose Miracle memang sama 100% bezanya pada nama hehehe.



 
Betulkan sama dengan Max Factor packingnya hehehe.

 



Span khas memang dah disediakan bawah penutup hitam tu, senanglah sikitkan tak derlah susah payah nak g mencari span pulak lepas tu :)

So pada sesiapa yang berminat nak order Miss Rose Miracle Touch Foundation bolehlah email pada CNP dengan menyatakan warna kulit anda supaya senang CNP berikan kod yang bersesuaian.

Harga RM15.00 sahaja
 
Untuk mendapat respon dengan cepat sila email pada saya yer


6 Orang Sayangkan Cik Nurul

bestnya..teringin pulak..

Isnin, 19 Disember, 2011

@nasha sanza

heheh cubalah :)

Isnin, 19 Disember, 2011

nanti check email ye

Khamis, 02 Februari, 2012
Tanpa Nama

email kepada saya harga borong..sentiasa ada stok ke?
email: yvonne@msty.yuden.co.jp atau
babypd79@yahoo.com

Selasa, 07 Februari, 2012

murahnye! hari tu saya beli RM35..huhuhu..ade lg stok x?

Selasa, 20 Mac, 2012

minta maaf mengganggu, as nak tanya jika as nak beli secara borong, berapa ya harganya? As nak minta email kan harga barangan kat zaihasrah.harun@gmail.com. Thanks.

Isnin, 08 Oktober, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy