Isnin, 12 Disember 2011

MAKEUP UNTUK SI MATA SEPET

Assalamualikum dan selamat pagi...


Wah hari ni Selangor cuti jeles tau ! Tak pe tahun depan office CNP pun akan berpindah dikawasan Selangor jugak hehehhee.


Oklah, kali ini CNP nak review makeup Natural untuk bertunang, nikah atau bersanding. Iyelah ada setengah tu nak makeup nampak smooth je kan,  so inilah hasil yang CNP telah olah semasa belajar makeup bridal tempohari. Alhamdulillah CNP dapat sijil tau ;)



Wajah sebelum makeup..kulit muka kelihatan banyak kesan jerawat..



Inilah hasilnya setelah hampir 2 jam bermain dengan pelbagai color hehehe. Kening memang tak cukur cuma gunakan teknik sorok bulu kening sahaja hehehe.




Kerana matanya kelihatan sepet, so CNP terpaksa menggunakan teknik smokey eye untuk membesarkan matanya. Lagipun CNP suka tekankan dibahagian mata untuk menyerlahkan lagi makeup tersebut. hehehe.

Owhhh sedapnya jus peel fresh tetiba heehe.

7 Orang Sayangkan Cik Nurul

cantik.... trus nampak gebus kulitnya...

Isnin, 12 Disember, 2011

@E-Marlin

2 jam mahu tak gebuzzzz

Isnin, 12 Disember, 2011

phewwittttt

Isnin, 12 Disember, 2011

cantik....

berbeza tol antara sebelum dan selepas make up...tahniah nurul!

Isnin, 12 Disember, 2011

macam ku eprnah lihat...tp di mana ya..hehe cantik :)

Isnin, 12 Disember, 2011

cantekk..nnti singgah kt blog kite erk, bleh cnp komen2 kite punyer hasil tangan plak!.

Isnin, 12 Disember, 2011

Assalamualaikum dah Hey :)
can you help me on my giveaway? In return you'll get more fans. I 'll ask whoever wanna join my giveaway must like your fanpage. Please inbox me for your response. Thanks :)

Selasa, 13 Disember, 2011

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy