Rabu, 14 Disember 2011

MAKEUP HARIAN/OFFICE/DATING

Assalamualaikum..

Maaf semalam tak sempat update, kesihatan CNP tidak mengizinkan. Tapi Alhamdulillah Allah beri dugaan yang mampu saya tanggung.

Petang semalam dalam jam 5, sepupu CNP datang ke rumah untuk makeup mukanya sebab nak kuar dengan kawan-kawan katanya.. Memandangkan dia dah datang rumah dan CNP pun dah beransur sihat laju je CNP menconteng ke mukanya hehehe.



Barang-barang yang diperlukan untuk makeup basic boleh rujuk sini



Muka sebelum dimakeupkan..



Selepas dimakeupkan dari pandangan sisi..




Dah siap !!! Mira request makeup yang natural je tak nak tebal-tebal so inilah hasilnya hehehehe.

* Semua gambar makeup yang di upload ke blog ini adalah 100% original dan tiada penggunaan Adobe Photoshop.


- Sign Out secara terus terang -

14 Orang Sayangkan Cik Nurul

cantik and simple..sesuai untuk hangout..

Rabu, 14 Disember, 2011

@nasha sanza

Meh datang jumpa pastu CNP makeup muka awak free nak? hehehe

Rabu, 14 Disember, 2011

phewwwittt
terus berseri2 muka si mira...

Rabu, 14 Disember, 2011

@Zana Nordin

" Kecantikan hak setiap insan " hahahahahaha

Rabu, 14 Disember, 2011

cantik2!!!

i loikeeee...wah semakin hebat dan mantap skill nurul make up nie.....

Rabu, 14 Disember, 2011

@lieyalatif

Alhamdulillah kak, masih belajar lagi..ni tengah berdebar nak makeup customer nak bertunang...huhuhu

Rabu, 14 Disember, 2011

ok, cantik... :)

Rabu, 14 Disember, 2011

hehe..malulah..akak...kita tak cantik pun..tapi teringin and teruja jugak..hehe

Rabu, 14 Disember, 2011

@nasha sanza

tak perlu malu dear..

Rabu, 14 Disember, 2011

cantiknye sis CNP make over..(^-^)

Khamis, 15 Disember, 2011

@Myiesha

terima kasih dear..

Khamis, 15 Disember, 2011

kalau nak,jumpa sis dimana..hehe..segannya..

Khamis, 15 Disember, 2011

@nasha sanza

email me ; cnp_ciknurulpinky@yahoo.com tak pun jom borak di twitter..

Khamis, 15 Disember, 2011

ok,kat twitter..

Khamis, 15 Disember, 2011

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy