Isnin, 5 Disember 2011

KELIHATAN MATA PANDA??

Assalamualikum,


Alhamdulillah semalam CNP telah berjaya mendapatkan sijil kursus persolekan BRIDAL dengan jayanya. Risau jugak kalau tetiba tak boleh buat haru birulah jawabnya.


Oklah, kali ini nak review 1 produk yang best sangat-sangat bagi CNP. Siapa yang eyebagnya teruk seperti kelihatan mata panda??? hehehe jangan risau lepas ni masalah korang semua akan beres InsyaAllah.


1st time CNP pakai wow memang hilanglah kesan eyebag ni dari tatapan umum. Cara pakainya pun senang just dap..dap aje di kawasan eyebag tu aje.




Concealer Mac yang sangat best !!! RM12.00 SAHAJA




Selamat tinggal mata panda hehehehe ;)


Ini contoh pemakaiannya, lepas itu just dap-dap aje.



Perbezaan jelas kelihatan hehehehe..


Berminat just isi form di bawah sekali blog inidiarinurul ni ye..

ada pertanyaan just email me at  cnp_ciknurulpinky@yahoo.com



* alamak keyboard huruf  " A " tercabut ;)

1 Orang Sayangkan Cik Nurul

waa..bsetnyaa..ika nak beli tp tak pandai na apply..tak pandai nak bjet..

Jumaat, 06 Januari, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy