Rabu, 21 Disember 2011

DOLLY EYELASHES

Assalamualaikum,


Penatnya badan sehari dua ni huhu kalau dapat pergi Spa fuhhh alangkah bagusnya, tapi masalahnya masa yang tak mengizinkan..InsyaAllah pulang dari bercuti bersama keluarga tersayang hunjung minggu ni harus ajak mama pergi spa hehehe.


Oklah kali ini CNP nak review satu produk yang menjadi kegilaan ramai masa kini iaitu " bulu mata palsu " . Oh ye, yang sudah mempunyai suami haruslah meminta izin terlebih dahulu ye hehe.


Pemilihan bulu mata yang menjadi pilihan CNP ialah gaya Gyaru, dimana kebanyakan gadis/wanita korea selalu memilih gaya ini disebabkan mereka memiliki mata sepet dan ingin menonjolkan bahagian mata tersebut supaya menyerlah. Salah satunya ialah pemilihan bulu mata yang sederhana lebat.





Packing yang sangat comel sekali sampai terasa sayang untuk digunakan =)










 Dalam 1 kotak ini terdapat 6 pasang bulu mata, sangat berbaloi bukan hehe.





Untuk makeup bertunang,nikah,sanding dan dinner saya syorkan Gaya gyaru kod 707 ini, kerana selepas itu pasti anda akan terkejut melihat perubahan di mata anda. 






Brand ini memang menjadi pujaan CNP. Bulunya juga tidak terlalu keras dan sangat selesa sekali. CNP hanya reviewkan barang yang best sahaja untuk tatapan pengunjung blog yang disanjungi sekalian.




Harga Dolly Eyelashes ini ialah : RM15.00 
( 1 SET 6 PASANG )


Berminat bolehlah email ada saya yer : cnp_ciknurulpinky@yahoo.com



** Oklah saya dah ngantuk..tidur dulu ye bab entry ini di tulis pada malamnya hehe.

1 Orang Sayangkan Cik Nurul

sis...btl ka harga eyelashes ni rm 10??berminat la...mcmne nk order kat sis??
ni email ika....sis email kt cni ya
princess.izarika@gmail.com

Rabu, 18 Januari, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy