Rabu, 7 Disember 2011

BRUSH MAKEUP KATEGORI WAJIB ADA

Morning semua,

Pagi ni rasa liat sikit nak bangun sebab semalam lambat tidur kahkahkah. Dah pulak tu just pakai Naturactor dan loose powder je ke office, inilah padahnya orang dah kejut tidur balik :(

Oklah malas nak celoteh panjang...kita ke topik yang sebenarnya LALALA

Hari ni CNP akan menjawab 1 email yang bertanyakan tentang lipstik yang CNP selalu guna. So inilah jawapannya.



Untuk mendapatkan hasil solekan yang menarik dan cantik, saya menggunakan berus khas untuk sesuatu kegunaan, lipstik pun saya menggunakan berus. Secara tak langsung ia nampak teratur dan tidak comot. Begitu juga eyeshadow, kebanyakkan lebih suka menggunakan jari tapi bagi saya ia nampak tidak sekata kalau menggunakan jari. So dalam apa jua saya makeup, memang tidak lari dengan menggunakan berus-berus makeup. Itu memang sangat penting.




Berus set ni ada dari yang  basic hinggalah ke profesional...Terpulang pada andalah mana yang anda mahu hehehe.

Berus makeup Mac basic RM15.00
Berus makeup Bobbi Brown Profesional RM85.00

Siapa nak order boleh isi form di bawah sekali blog CNP ni yer. 

Ada sebarang pertanyaan terus je email cnp_ciknurulpinky@yahoo.com

Sayang korang ketat-ketat hehehe.


3 Orang Sayangkan Cik Nurul

pandainya mekap..saya tak reti..huhu

Rabu, 07 Disember, 2011

berus make up Mac basic tu ada berapa pcs??

Selasa, 08 Mei, 2012

Bobby brown tu ada brp pcs?

Sabtu, 10 November, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy