Khamis, 22 Disember 2011

BLOG BERWAJAH BARU SEMPERNA 2012

Assalamualaikum,

Cantik tak wajah baru blog inidiarinurul kali ini? Hehehehe..korang janganlah ingat salah masuk blog pulak tau ngeh..ngeh..ngeh..

Alhamdulillah, akhirnya siap juga design blog baru CNP sebelum tahun baru 2012 menjelma..Memang niat nak guna design baru untuk tahun 2012 pun. Warna blog memang sangat cantik dan cute sekali sebab inilah citarasa CNP sebenarnya. Rasa sangat berbaloi dengan apa yang CNP telah laburkan untuk mendapatkan blog yang cantik dan cute ini.

Terima kasih Whiteymommy kerana telah merealisasikan blog idaman CNP walaupun CNP ni banyak songeh hehehe.



Selamat tinggal design lama...walaupun dah didelete, tetap diingatan...apahal tah tetiba rasa sayu je hehehehe.

Lepas ni tinggal nak susun aturkan balik je dibahagian sidebar yang dah tunggang langgang tu..so bersilatlah pulak lepas ni hehehe.

Lepas ni dah senang sikit kalau korang semua nak order barang just click
" makeup shop " secara tak langsung korang boleh tengok semua produk yang CNP jualkan hehehehe.


Mood tak sabar nak pergi holiday niiiiii *

7 Orang Sayangkan Cik Nurul

akak nak rasmi komen....hehehe..sure rindu dgn komen akak..jadi silent reader je dik..

Khamis, 22 Disember, 2011

@? aimi @ kamalina ?

Yup memang merinduinya..inilah 1st time akak komen selepas beberapa lama tak komen dekat blog nurul kan hehehe

Khamis, 22 Disember, 2011

fullamak..... blog bertukar rupa... masuk2 rasa ceria macamm kanak-kanak ribena gitu hehehehehe....

Khamis, 22 Disember, 2011

wah! cantiknya..tak sabar nak jumpa akak bila untuk makeup nanti..bulan 1..I will call u..

Jumaat, 23 Disember, 2011
Tanpa Nama

sis i <3 ur face sgt2

Isnin, 02 Januari, 2012

@Tanpa Nama

thanks q dear...

Selasa, 03 Januari, 2012

mmg cantik..;)

Sabtu, 22 Disember, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy