Rabu, 30 November 2011

MAC EYESHADOW 168 COLOR

Assalamualaikum,

Wah tetiba aje mood untuk bermakeup wujud sejak malam tadi hehehe. Semangat masak secepat mungkin untuk ke agenda seterusnya iaitu buat tutorial makeup :)

InsyaAllah esok Cik Nurul Pinky ( CNP ) akan upload satu tutorial makeup untuk anda semua. Ingat, cuba sekali gagal bukan bererti gagal untuk selamanya tau. Kalau ada masalah boleh email aje pada CNP ok. I mesra email ngeh..ngeh..

Untuk tutorial kali ini dengan semangat wajanya CNP telah rembat eyeshadow baru HAHAHA..kalau malas jugak tak dapat nak nolonglah yer. Eyeshadow kali ni saje beli yang tak shiny, sebab yang sebelum ni dah beli yang shiny hehehe. 

Mac Eyeshadow pallete 168 color RM55.00

 


Terujunya nak main color-color ni hehehehe.. Jangan lupa ye temujanji kita esok pagi, kali ni nak tunaikan tutorial yang ramai request dekat CNP.. nak tahu tutorial apa tunggu esok ok...

Love youuu !!

Sign out secara tiba-tiba **

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

kak nurul beli kat mana eyes shadow tu? Ada jual tak?

Isnin, 05 Disember, 2011

@nasha sanza

Dear comel, akak ada jual lah hehehe...rm55.00 sahaja..apa-apa email akak tau cnp_ciknurulpinky@yahoo.com

Isnin, 05 Disember, 2011

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy