Selasa, 1 November 2011

HOLIDAY..HOLIDAY..HOLIDAY..

Selamat Tengahari semua,

Sorry ingatkan semalam nak makeup ala-ala Gyaru tapi disebabkan kepenatan luar biasa muncul terus tak jadi, hanya nampak katil dan bantal je. Sejak 2 menjak ni memang saya sibuk sikit kesana dan kemari hehehe.

Oklah ni nak tayang gambar masa pergi bercuti di Singapore bulan 5 baru ni hahahaha punyalah lama peram. Peram sebab ubahsuai blog ambik masa berbulan-bulan so CNP akan cuba habiskan entry pasal holiday di Singapore dulu barulah kita update semula pasal makeup ok..Asyik makeup je kang jemu lak T ___T




Di Harrods hehehe. Gambar dalam Airport Singapore masa ni. Cuba tengok muka CNP, hanya krim muka sahaja CNP pkai tapi dalam beg tu facemist memang tak akan tinggal. hehehe bila muka rasa letih je terus spray dan kesegaran akan muncul semula hehehe. Nak order facemist etude house bagitahulah nanti bila CNP ada masa insyaAllah akan tolong belikan.



MR HARRODS... yang hensemmmmmm. CNP kalau travel memang nan ado nak pkai handbeg, hanya beg silang yang memudahkan pergerakkan. Mana nak tengok peta, mana nak pegang handbeg hehehehe.



MR HARRODS.... I kiss youuuu..masa ni ada mat saleh tengok terus dia candid gambar saya sambil cakap nice hehehehe. Adoiiiii malu je tapi saya wat rilex je ;) InsyaAllah malam ni upload entry percutian di Singapore ok.

Oh ye kalau nak tengok percutian CNP yang lain just click " travel " di bawah header blog ok. Love youuuu.

3 Orang Sayangkan Cik Nurul

hye CNP..facemist tu utk bg fresh mekap ke?? etude punya bpe rm?

Rabu, 09 November, 2011

@Reensyarinie

sorry dear sebab lambat reply..kalau dekat email memang cnp akan cepat je reply..facemist tu untuk buat muka kita segar sebelum makeup dan selepas makeup. harga rm49.90.kalau nak suruh cnp belikan pun boleh..

Rabu, 09 November, 2011
Tanpa Nama

Terima kasih untuk blog yang menarik

Jumaat, 18 November, 2011

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy