Jumaat, 9 Disember 2011

CONTEST LIKE FAN PAGE BY CNP

Assalamualaikum,



Hari ni Cik Nurul Pinky ( CNP ) tetiba sahaja nak adakan contest untuk anda semua supaya anda semua dapat memenangi hadiah. Kali ni senang je caranya hanya click..click je hehe.


Caranya mudah je,


Pergi ke Inidiarinurul Blog Fan Page, LIKE FAN PAGE, pastu post dekat wall tersebut




" yahoo ! Join #contest inidiarinurul.com "




Contest ini akan tamat pada 9/12/2011 ini. Pemilihan pemenang untuk kali ini CNP gunakan khidmat Random.org berdasarkan post yang pertama mewakili angka 1 dan seterusnya. Sorang HANYA LAYAK POST SEKALI SAHAJA !


Hadiahnya ialah Naturactor dan Compact powder Mac.

5 Orang Sayangkan Cik Nurul

saya join tanpa segan silunya...nak naturactor huhu :)

Selasa, 29 November, 2011

@SyiraSara

salam budak comel, join je segan letak ketepi dulu hehehehe

Selasa, 29 November, 2011

saya dah join jugak...

Ahad, 04 Disember, 2011

saya sudah join ;)

Selasa, 06 Disember, 2011

saya pun da join jugakkk....
hehehe...
hopefully ade rezeki..
syaratnye just post kt fanpage tu je kn dear....
tkt2 ade yg ter'miss krg..
uhuhuh...

Rabu, 07 Disember, 2011

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy