Khamis, 13 Oktober 2011

POTRET HARI RAYA 2011

Assalamualaikum,

Maaf belum sempat lagi nak update pasal tutorial makeup, entah kenapa malam ini sangat-sangat malas sekali untuk bermain color eyeshadow. huhuhu mood silalah kemari kedalam tubuhku tingg..ting....

Korang belum tengok lagikan gambar raya family CNP untuk tahun ini kan? Oh ye lupa nak bagitahu kebetulan tahun ini,  semua anak,menantu,cucu dan cicit pulang ke kampung di Terengganu termasuk adik CNP yang menetap di Rusia tu.. Memang riuh sangat-sangat rumah nenek..rindunya dengan kemeriahan tersebut. Nasib baik memang turn CNP dibelah Terengganu untuk raya tahun ini alhamdulillah..

Okaylah CNP upload beberapa keping je dulu yer hehehehe..Tahun ini tema kami ialah biru Turqoise.



Tahun ni barulah lengkap kami adik beradik bergambar bersama, selepas 4 tahun berpisah time hari raya ;)

Sakan betul masa ni bergambar di tepi sawah...


Inilah adik-beradik belah papa, tahun ini jugak semua berkumpul di rumah atuk di Terengganu..memang meriah beb !! HAHAHAHA..

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

wah...biru mate hitam ku.....cantik2....lawa ....soft jek kalernyer......

Khamis, 13 Oktober, 2011

wah dari hari ke hari akak dok tunggu je blog cny ni bila nak open... wow mmg menarik new version ni...
raya mmg syok ler kalo dapat kumpul ramai2 kan.. kalo semua dah kawen payah nak kumpul.. kena set betul2 baru cukup korum... hehe

Khamis, 13 Oktober, 2011

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy