Jumaat, 28 Oktober 2011

LIKE FANPAGES INIDIARINURUL.COM

Assalamualaikum semua,

Bersua kembali kita hehehe. Maafkan saya ye sebab minggu ini memang tiada tutorial ataupun update cerita yang best sebab kurang sihat dan asyik rasa penat aje kebelakangan ini. Itulah blog dah upgrade tapi mood pulak ke laut hahaha.Macam-macam ragam CNP ni kan.

Wokeylah siapa yang order barang dan dah buat pembayaran, sila semak email anda kembali sebab saya ada emailkan sesuatu untuk makluman anda.




Kebersihan muka dan diri saya titipkan sejak di Tingkatan 4, sebab masa tu kan dah ala-ala remaja so pandai-pandailah tengok majalah untuk melaram hahahaha.Saya dalam proses menurunkan berat badan setelah naik 10 kg semenjak makan pil hormon,sekarang saya perlu usaha kuat untuk berjaya.



Oh ye rakan-rakan ku yang dikasihi, CNP telah mewujudkan fanpage inidiarinurul untuk memudahkan korang mengetahui apa yang nurul update dan segala benda akan nurul kongsikan disini. Hope korang LIKE di fanpage inidiarinurul ni yer.

InsyaAllah minggu depan ada tutorial baru khas untuk anda semua. Love youuuuuuu.

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy