Isnin, 10 Oktober 2011

INIDIARINURUL.COM BERWAJAH BARU

Assalamualaikum,


Wahhhh dah 5 bulan blog ini di private...sori yer bukan sengaje pun, ini disebabkan renovation untuk diberi nafas baru sikit hehe..Mulanya ingat nak buat sendiri tapi last minit ada kerja yang tak dapat dielakkan + malas so terbengkalai sehinggalah terjumpa WHITEYMOMMY .


Design dia memang lain dari setiap blog yang telah dihasilkan..memang umphhh lah ideanya..Blog artis pun mintak sentuhan ajaib darinya tau..Harga yang ditawarkan sangat-sangatlah berpatutan cuma dia TAK AMBIK RUSH ORDER...kena ikut turn ok.So apa tunggu lagi, cepat-cepatlah terjah ke blognya yer...


Lepas ni memang semangat memanjanglah untuk update blog hehehe, ialah blog dah berwajah baru dengan design yang memang menjadi idaman hati ini yahooooooo !


Whitey Mommy, terima kasih banyak-banyak sebab hasilkan design blog yang sangat cantik + cute untuk nurul yer..

5 Orang Sayangkan Cik Nurul

welkam back ye CNP.... dh wat mahal2 blog ni, harusla kena updet blog selalu ye...heheheh

Isnin, 10 Oktober, 2011

Thanks kak erna..inshaAllah akan update tetiap hari hahahahaha...

Isnin, 10 Oktober, 2011

cantiknyaaa dik...

Isnin, 10 Oktober, 2011

@Zana Nordin

kak siapa yang cantik blog ke tuanya??? hahahaha

Isnin, 10 Oktober, 2011

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy