Jumaat, 11 November 2011

CONTEST " SEBELUM & SELEPAS " BY CNP @ CIK NURUL PINKY


Sticky Post entry, entry lain sila scrool ke bawah yer :)

PERHATIAN !!!

HARAP MAKLUM, SILA EMAILKAN PADA SAYA SEBARANG PERTANYAAN BERKENAAN BARANG MAKEUP ATAU PERTANYAAN LAIN UNTUK MENDAPATKAN BALASAN SEGERA DARI SAYA..SEKIAN TERIMA KASIH.


Morning semua,


Hah now tetiba je teruja nak buat contest sal makeup-makeup ni hehehe..Korang macamlah tak tahu yang CNP ni memang hantu makeupkan :) Korang nak hadiah tak??? So kalau nak hadiah dari saya silalah join contest yang saya adakan ini..InshaAllah hadiah yang saya sediakan tidak mengecewakan anda semua...


Macam biasa sebelum nak masuk sesuatu contest mesti ada syaratnyakan,  so sila patuhi syarat yer dear.


1) Contest kali ini terbuka untuk teman-teman di dunia blog ataupun di dunia facebook.


2) Peserta hendaklah membuat satu entry tentang gaya makeup " Sebelum dan Selepas " diblog serta WAJIB stiky post entry tersebut sehingga tarikh akhir contest. Pserta dari facebook, sila upload gambar dan sertakan sekali link blog CNP di facebook anda, serta namakan folder album tersebut dengan nama  Contest By CNP dan berikan link facebook tersebut di komen entry ini.


3) WAJIB menjadi follower blog inidiarinurul.com dan LIKE di facebook inidiarinurul.


4) Pastekan banner contest blog CNP di sedebar blog anda dan sertakan linknya sekali ye untuk memudahkan orang lain turut sama memeriahkan contest ini.


BLOG TITLE

5) Peserta wajib menyertakan gambar sebelum makeup dan selepas makeup. Hasil makeup tersebut MESTILAH DARI HASIL KERJA ANDA SENDIRI.


6) Jangan lupa untuk memberitahu step by step cara makeup anda yer,  untuk memudahkan orang lain mempelajarinya.


7) Cik Nurul Pinky @ CNP dan beberapa juri akan mengadili contest ini...hehehe saya mencari seorang pemenang sahaja tapi kalau rezeki lebih, pertambahan hadiah akan diberitahu kemudian yer.


8) Contest bermula 17 Oktober 2011  dan akan berakhir 11 November 2011 hehehehe cantik kan tarikh tutupnya ;)


9) Sila dropkan link blog anda di ruangan komen entry ini ye untuk memudahkan penilaian dibuat.


Sedikit renungan buat kita semua :-


" Kecantikkan adalah milik semua, cuma kita yang diberi amanah untuk menjaganya ke jalan Allah "



Contoh gambar " sebelum dan selepas " yang di makeup oleh CNP untuk 1st time selepas menghadiri kelas makeup hehehehe..sorry yer ada banyak kekurangan lagi yang perlu CNP perbetulkan hehehe..


sebelum selepas new


Jangan lupa sertai contest ini yer :)


34 Orang Sayangkan Cik Nurul

ye.... nak join tp barang mekap x byk.... heheheh...

Isnin, 17 Oktober, 2011

i likeee ler dik
tp akak nie mana ler reti make up2 sangat..
make up simple2 tu reti ler..
takpe..akan ku usahakan utk join contest nie..

chewwahh..
semangat membara nei

Isnin, 17 Oktober, 2011

good luck n all the best pada sume peserta...leh tgk nanti care org lain make up...bagus kontes ni...pandai nurul cipta kontes....

Selasa, 18 Oktober, 2011

ala nurul akak tak pandai makeup aaa..mana leh gi selalu kat uk tu..pokai nanti..tu cerita akak gi dulu lah.

Rabu, 19 Oktober, 2011

Best ler nk try contest nie blh x...

Ahad, 23 Oktober, 2011

http://sesucintaku.blogspot.com/2011/10/contest-sebelum-dan-selepas-by-cnp-cik.html

CNP..saya dah update dlm blog saya!!!=)

Isnin, 24 Oktober, 2011

@E-Marlin

Now barang makeup dah banyak kan? hehehe

Isnin, 24 Oktober, 2011

@ZanaNordin

Janji masuk hehehehe

Isnin, 24 Oktober, 2011

@lieyalatif

Hahahaha sesaja sesuka je heheheh

Isnin, 24 Oktober, 2011

@kak ina kl

hehehehe ingatkan akak pergi lagi ;)

Isnin, 24 Oktober, 2011

@fairy.,. fairy

Silakan dear..

Isnin, 24 Oktober, 2011

@.::.liezza izz.::.

Wokey dear..

Isnin, 24 Oktober, 2011

cmne CNP??sy layak join contest ni x??hihi

Isnin, 24 Oktober, 2011

@.::.liezza izz.::.

Layak hehehe.nanti dah habis tarikh tutupnya cnp akan buatkan 1 entry khas utk upload gambar2 ni semua.

Isnin, 24 Oktober, 2011

Salam perkenalan
=)

Isnin, 24 Oktober, 2011

@hayatunfadzila

Salam perkenalan dear...

Selasa, 25 Oktober, 2011

salam perkenalan..
contest yg menarik.
i/allah ade time join..

Selasa, 01 November, 2011

http://kittygoregeous.blogspot.com/2011/11/my-make-up-tutorial-simple-but-extreme.html
ini link blog saya..saya mau join tapi sorry lah taw kakak comel,tutorial saya simple saje but tgk dulu ye kerana hasilnya sangat memuaskan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD

Rabu, 02 November, 2011

CNP, nk buat tuto tu kena tunjuk step by step eh?

Jumaat, 04 November, 2011

@mamamiera
Join jangan tak join tau hehehe

Sabtu, 05 November, 2011

@Kitty Goregeous
Dear you so cute ok !!!

Sabtu, 05 November, 2011

@mimiaqila
Iye dear hehehe

Sabtu, 05 November, 2011

yana join jugak kak :)

http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/2011/11/contest-sebelum-dan-selepas-by-cnp.html

Khamis, 10 November, 2011

nak join tapi smpat lagik ke tak nih. hurrmmm..

Khamis, 10 November, 2011

Saya nak join! tapi baru je tau contest ni hr ni..dah telambat ke?

Khamis, 10 November, 2011

sempat lagi tak syira nak joiN??

Khamis, 10 November, 2011

saya join!!

http://lovelysyierasalleh.blogspot.com/2011/11/contest-sebelum-selepas-by-cik-nurul.html

harap2 masih sempat!

Khamis, 10 November, 2011

awak panjang kan la sikit tarikh tutup dia.. sy tgh camping tak boleh nak join.. dah la baru tahu.. :(

Jumaat, 11 November, 2011

http://zettynara.blogspot.com/2011/10/httpwwwinidiarinurulcom201110contest.html
This is my link.. nervous plk.. hehehe....

Jumaat, 11 November, 2011

Cik Nurul Pinky, saya sangat berminat nak join. hhihhi. before that, nak tanya, pemenang akan dipilih berdasarkan apa ye? and hadiah rahsia eh? nak tahu... hehe

Jumaat, 11 November, 2011

hai CNP ..

nana dah join contest CNP buat ni ..

^___^

wink wink !!

ni link nana :

http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/11/contest-sebelum-dan-selepas-by-cnp-cik.html

Jumaat, 11 November, 2011

nak join contest ni, tapi soalan saya still tak berjawab lagi. hmm :( tarikh join pun dah tamat kan? huhu takpela. goodluck to all joiners

Sabtu, 12 November, 2011

@Aimie Diyanna Benignant

Salam Aimi, maaf saya lambat reply, contest tu dipilih berdasarkan syarat yang diberi dan solekan yang betul.

Selasa, 15 November, 2011

Kepada yang drop komen untuk entry ini, CNP ucapkan jutaan terima kasih atas sokongan dari anda semua..

Selasa, 15 November, 2011

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy