Jumaat, 18 Mac 2011

YES AKU MASUK MAJALAH REMAJA ISU 15 MAC 2011

Salam 1 Malaysia.

Alhamdulillah, dengan izinNya sekali lagi impian aku sudah terlaksana. Akhirnya muka aku terpampang di dalam Majalah Remaja isu 15 Mac 2011 hehehe. Terima Kasih Ya Allah.aminnn.

Tak sangka, pada awal bulan Feb wartawan dari Karangkraf  menelefonku bertanyakan tentang 
" ShawlNurfa " iaitu Butik Tudung Online yang aku usahakan bersama adik perempuanku Nur Afifa. Terkejut, tak percaya dan macam rasa bermimpi pun iya jugak hahaha..rupanya butik onlineku telah menarik perhatian dari Karangkraf terharu beb.rasa usaha aku dan Afifa sangat-sangat berbaloi. Terima kasih jugak kepada My love dan keluarga tanpa sokongan dari mereka mungkin aku sudah berputus asa.

Sejarah aku membuka butik tudung online ini kerana ramai rata-ratanya akan bertanya dimana aku beli shawl atau tudung yang kupakai,  so dari situlah timbulnya idea untuk membuka butik ini. selain itu juga, aku membuat konsep membeli sambil beramal dimana setiap pembelian shawl/tudung RM0.50 akan didermakan ke masjid berdekatan rumahku hehehe.



Hah pergi cari cepat tau Majalah Remaja ni hehehe.Pastu try cari dekat mana aku tersembunyi wokey ;)


Oh ya kalau korang nak dapatkan shawl percuma baik jawab soalan yang terdapat dalam Majalah tersebut dan hartar terus pada alamat yang disertakan. Aku ingat kecil aje tentang ShawlNurfa tapi rupa-rupanya mak datuk 1 page ko hehehe..apa-apa pun Jutaan terima kasih pada Tasya Karangkraf kerana sudi juga memberi ruang untuk ShawlNurfa ya.

ShawlNurfa menggunakan prinsip " HARGA MAMPU MILIK " so korang boleh tengok design yang terbaru disini ya

5 Orang Sayangkan Cik Nurul

tahniah...tahniah....ni pun salah satu promosi menaikkan bisnes online ko nurul kan....moga bertambah sukses yeak....

Jumaat, 18 Mac, 2011

pegrhhh....kuaq majalah kowt...hebat lah kak nuruh...tahniah3 ~ weee ~ :D
nih y membuat kn ain tambah2 smangat nk berblog nih...haha

Jumaat, 18 Mac, 2011

Terima kasih Kak lieya dan Ain...sokongan korang amat bermakna buat nurul hehehe

Jumaat, 18 Mac, 2011
Tanpa Nama

tahniah cik nurul pinky..

Jumaat, 01 April, 2011
Tanpa Nama

taniah cik nurul pinky

Jumaat, 01 April, 2011

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy