Isnin, 14 Mac 2011

TODAY MY BIRTHDAY ^___________________^

HAPPY BITHDAY TO ME & SWEET 25 !!!! ^_______^

Ya Allah cepatnya masa berlalu..Ma pun terkejut bila aku bagitahu umur dah nak masuk 25 tahun hahahaha..ma boleh cakap " eh, ye ke 25 " adoiiii tengok mamaku pun tak percaya apatah lagi diri ini. No hal lah, itu pada angkanya aje pada empunya badan sentiasa nampak muda dan cute  ^______^

Sedihhhh tahun ini tak dapat kemana-mana sebab demam sejak sabtu lepas..entahlah demam secara tiba-tiba dahlah tu menggigil 1 badan. Tak pe Allah maha mengetahui semuanya dan aku tahu Allah memberiku sakit kerana Allah tahu aku mampu mengatasinya...aminnn.

Thanks kepada keluarga, My Love, adik-beradik, kawan-kawan yang sudi wish tak kiralah mesej, fb or call..aku hargainya sesangat...

Hadiah tahun ni dari My love sesangat aku suka ok!!! hadiah ni sebenarnya dah terbocor dari bulan 2  bebaru ni tak silap, sebab dia beli tiket flight tak agak-agak masa aku tengah tengok Tv, kang dan kantoi HAHAHA.

Tahun ini My love hadiahkan percutian ke Singapore selama 3 hari 2 malam. Yahooooooo. tahun lepas sesaje je hint cakap asyik My love aje ke singapore (urusan kerja) bila dapat ikut entah?? Now impianku akan terlaksana babe. ^_______________________^


Ini gambar masa shoot di Nikon Centre, My love beli flash, lens micro dan wireless snap. so korang kalau nak beli paper elok benorlah pergi rujuk nikon centre ni dulu..dia akan bagitahu harga original sekitar berapa, macam-mana nak bezakan barangan original dan tiruan dan macam-macam lagi pertanyaan korang yang akan dijawab pihak nikon centre.


Lipstik sama colour dengan jam ok.. Pink tuuuuuu. hahahaha. Oklah aku belum pulih sepenuhnya lagi so aku berhenti setakat ini dulu..nanti aku rewiew hadiah-hadiah yang aku dapat..ohh sebelum tu aku nak bagitahu awal-awal ye bukan niatku nak menunjuk bila aku review hadiah-hadiah tu tapi untuk kenangan aku di masa akan datang ok..




p/s : siapa ada beli majalah remaja isu Mac 2011?? perasan sesuatu tak?? nak menang shawl baik jawan soalan dalam majalah tersebut hehehe.

7 Orang Sayangkan Cik Nurul

hepi besdei nurul...semoga sentiasa dimurahkan rezeki, sihat dan ceria selalu....

wah adiah tu mmg sgt best....nanti pi USS amik gambar byk2 tau.....ari tu tgk pic kak hirda meleleh nak gi...lepas ni tgk pic ko plak heheehehh

Isnin, 14 Mac, 2011

nk wish jgk laa....happy birthday kak nurul...hehehe agak2 kenal tak kiter nih caper... :p

Isnin, 14 Mac, 2011

HAPPY BELATED BIRTHDAY :D

Isnin, 14 Mac, 2011

happy birthday darlingggg.... seronoknya dapat hadiah pegi singapore... walaaa.....

Isnin, 14 Mac, 2011

I ASKED ALLAH TO...

-make u happy,make u smile
-guide u safely,thru every mile
-grant u wealth,give u health

..and most of all,
GRANT U PARADISE..HAPPY BIRTHDAY cik nurul cayang!

Isnin, 14 Mac, 2011

happy besday nurul..may Allah bless u.....

Isnin, 14 Mac, 2011

happy birthday sweet pinky gurl

Isnin, 14 Mac, 2011

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy