Selasa, 15 Mac 2011

SNOWBOO PENGHIBUR HATI AKU DAN MY LOVE

Jutaan terima kasih aku ucapkan pada semua yang sudi wish My Birthday semalam..terharu gila sebab ramai yang sudi wish. Oleh itu, untuk menjadikan ia sebagai kenangan terindah,  nurul akan copy semua ucapan korang tidak kiralah di fb, blog or msj dan masukkan ke blog ini..terharu tak?? hehehehe

Cerita lain pulak ***

Aku nak heboh 1 dunia ni aku ada kucing putih + kelabu yang di beri nama SNOW BOO hahaha. hek eleh nurul ni kecohlah baru ada anak kucing sekor dah kecoh !! ada aku kisah ke??? hahahaha.

Kisahnya gini, sebelum ini aku adalah pemBENCI kucing !! paling tak suka ok..kalau kucing peliharaan mama mertuaku lalu tepi kaki aku compem kena sepak oiii..Bila My love nampak sudah tentu kena marah so kita kasi My love jangan nampak kita wat lah teruk-teruk sikit hahaha jahatkan aku ;)

Tapi Allah tu maha berkuasa, dia lembutkan hati aku supaya menerima ciptaanNya dengan sebaiknya bila snowboo dilahirkan aku jadi sangat sayangkan dia hehe. Ehh nama dia pun aku yang kasi tau hebat bukan hahahaha.

Pada permulaan aku kasi nama snow white ingatkan putih keseluruhan tapi bila ditelik betul-betul alahaiiii ada campuran kelabu pulak so tukarlah namanya kepada Snow Boooo hahahaha.

Bermata biru jernih...sangat nakal suka buli mak dia ish..ish..ish..


Suka tidur dengan mama mertua aku, mengada-ngada lebih aje ini budak ;)

Tengok, tidur pun dicelah katil adushhh kalau tersepit padan muka !!! Yang bestnya bulunya sangalah kembang oooo macam kucing parsi hehehe.. ada jiran nak beli tapi tak akan ku jual nangis oooo hehehe.

Ohh ye untuk ibu-ibu mengandung jangan sesekali dekat dengan kucing ye, walaupun nampak simple tapi kesannya sangat mendalam terhadap kandungan ok.

Inilah penghibur hati kami sekeluarga ( belah mertua ) kadang-kadang kerana aksi-aksinya boleh buat kita geram dan tersenyum sendiri hahahaha.

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

comel gile nurul kucing ko nie...dgn bulu die kaler ala2 macam tu...mate plak kaler mcm tu...mmg nampak comel....tang kat kaki ngan tangan tu dah mcm pakai stokin dah kikiki.....


dulu akak pun kureng ngan kuceng.....ye laa kat umah mak akak tu ade kucing....tang meleset2 kat kaki tu yg aku rimas tu.....hehhehe.....tapi ye la tak suke2 pun, bab mkn aku yg rajin bagi mkn kikiki

Selasa, 15 Mac, 2011

gilerrrr comel ooo snow boo...nie kalau nampak nie...mau akak culik dia nurul ooittt

tengah umur dia camnie mmg syok layan
coz' dia nak main jer...
huish..tetiba rindu kat kimiey...(kucing akak)
ntah mana ler si kimiey tu pergi..warna lebih kurang cam snow boo ler...tp dia lagi ler...putih kelabu terang camtu...bab bulu kat ekor...adeh...rindunya ngan kimiey...

akak mmg pencinta kucing..
pernah nangis masa kucing akak kat kampung mati
masa kimiey plak..sanggup akak balik on the spot dari mersing ke kluang semata2 kerana kimiey lari coz' FIL kengkonon nak bawa balik rumah dia sementara akak balik kampung kesudahannya kimiey terjun kereta coz' takut...

Selasa, 15 Mac, 2011

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy