Khamis, 31 Mac 2011

SIAPA NAK PERGI BANDUNG NAIK FLIGHT MAS??


Iklan sekejap ok, nak baca entry terbaru sila scrool ke bawah wokey hehehe ^____^


Salam semua, ada berita baik hehehe..korang nak pergi Bandung tak naik flight Mas pulak tu?? Jomlah join aku kesana bulan 6 nanti..sambil berjalan-jalan bolehlah kita shopping untuk raya terus iye dok hehehe..eh jangan bimbang ok, Sejak tahun 2009 lagi Ayumieza travel & tour sudah membawa ramai orang pergi bercuti ke sekitar Indonesia..so kalau korang berminat korang boleh terus call number telefon dibawah atau email ke  : ayumieza@yahoo.com layanan terbaik punya korang akan terima babe ;)


AYUMIEZA ENTERPRISE (TRAVEL & TOUR)

019-3555806 & 013-3357121 & 603-61895806

N0 60 Jalan 45/10,Taman Koperasi Polis 2,68100 Kuala Lumpur.

5D/4N - Bandung (5 Hari + 4 mlm).

Tarikh : 3/6/2011 hingga 7/6/2011

Meriahkan musim cuti Sekolah & Persiapan Aidilfitri, & sambil melancong...Dengan membeli-belah pakaian dan barangan kulit bersama kami di Bandung

*RM 989.00 Tidak Termasuk Tambang Flight/seorang

*Rm 1489.00 Termasuk tambang Flight./seorang

(Penerbangan Malaysian Airline System –MAS)

-----------------------------------------------------------------------

*pilih salah satu yang dipersetujui

Harga diatas termasuk :
a) Pengakutan Bas KL – KLIA (Pergi + Balik)

b) Bas Pelancongan di Bandung

c) Hotel-Bertaraf di Bandung

d) Makanan–Daily Breakfast+ 04 Lunch+ 04 Dinner

e) Pemandu Pelancong

f) Entrance Ciater Hotspring,T.Perahu

g) Mineral Water

h) Pemandu Pelancong

TIDAK termasuk Airport Tax & Lebihan Baggasi

**(Tertakluk kepada TERMA dan SYARAT-SYARAT).

Tempahan & pendaftaran bolih dibuat mulai sekarang & bayaran pendahuluan sebanyak RM 500.00/org hendaklah dijelaskan pada hari mendaftar - Tarikh tutup pendaftaran 01/05/2011

BAYARAN BOLIH DIBUAT SECARA TUNAI, ANSURAN & KAD KREDIT. Bayaran akhir mesti di jelaskan pada atau sebelum15hb Mei.(05)2011

4 Orang Sayangkan Cik Nurul

nak2.. akak belanja boleh?=P

Selasa, 15 Mac, 2011

wah...sudah ada travel agent ke bandung
cayalah nurul...
he he he..akak nak pergi lagi..tp
bulan 6 tu dah nak fly ke KK plak...

next trip harap ada rezeki
hu hu hu

Selasa, 15 Mac, 2011
zana

ala..trikh lain xder ke cik nuun?i xleh time tu..bru nk mkn nsi minyk..hahaks

Jumaat, 18 Mac, 2011

tak pe nanti cari tarikh lain ya hehehe

Jumaat, 18 Mac, 2011

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy