Selasa, 1 Mac 2011

MAK ANDAM @ CIK NURUL PINKY MUKA BOTOX GEBUSSS !!

Assalamualaikum...

I jadi mak andam terjun koooo !! tapi aku suka sebab selama ini aku hanya menggunakan kemahiranku pada diri sendiri dan keluarga terdekat aje. Nak make-up pengantin memang tidak penah ku impikan sebab kalau salah teknik habislah muka pengantin tu macam " kak limah balik kampung " HAHA.

Mulanya memang aku tolak tawaran jadi Mak Andam ni tapi berkat sokongan mamaku, aku terima cabaran ini..mama cakap kita tengok apa kata orang bila pengantin dah siap di tatarias...  ;(

Debaran yang aku rasa selepas pengantin siap lagi hebat sampai tanganku menggigil pun ada..bila aje pengantin keluar alhamdulillah semua cakap cantik. Fuhhhh rasa beban batu atas kepala hilang tau..



Inilah pengantinnya a.k.a sepupu aku. Kami sama umur lahir tahun 1986 dan suami kami juga sama-sama lahir tahun 1982. Pandai ko pilih ye long hahaha. Oh ye untuk make-up belah perempuan di Terengganu, aku hanya make-up masa bersanding dan outdoor. Inilah hasilnya hehehe.



Inilah Mak Andamnya hehehe iaitu aku Cik Nurul Pinky ;) merangkap pengapit pengantin sekali.



Ini gaun kembang untuk potong kek dan outdoor di Pantai Kluang.



Choppp !!! aku tak pakai botoxlah tapi semua cakap aku pakai botox haram tu usihhhh..ko nak tahu ke apa aku pakai sampai nampak kulit muka tegang, gebu dan cantik ?? Bukan setakat muka aje tau hasilnya tapi dalaman pun upmhhhh.  Aku hanya makan jamu dan Virgin coconut oil aje..tak pe nanti aku tunjukkan produk tu hehehe..no hal lah aku tak kedekut ilmu pun ;)


Aku suka gambar ni nampak lain bebenor dari yang lain sebab kepala gila-gila dah datang tu jadi macam ni. Orang yang kenal aku aje tahu perangai aku gi mana TAPI bagi orang tak kenal sama aku memang dia akan cakap aku sombong...cuba ajak aku bersembang compem ko happy hahaha T_____T

Nanti aku sambung lagi dengan bahagian II di belah pengantin lelaki pulak..fuhh sedapnya makan udang fresh,  tanpa sedar semangkuk habis aku kerjakan hahaha T______________T

Ini entry random aje lepas ni aku update kasi habis, malas dah tangguh-tangguh,  yang bahananya aku jugak hawaw betul hehehe.

love you semua...

5 Orang Sayangkan Cik Nurul

Nurul mesti suke mekap kan? Meh try mekap Mary Kay. Mm ada jual.huhu. Act, kalau Nurul nak jual pun leh gak. Jd la ahli team MM.huhu

Selasa, 01 Mac, 2011

haa ape lagi nurul, pi laa amik kursus make up2, mane tau mmg rezeki ko jadi mak andam sambilan...cube laaa...tgk dari hasil kerja not bad dah tu......

Khamis, 03 Mac, 2011

hehehe...cantik gak cik nurul mekap kan....

Ahad, 06 Mac, 2011

wah...bakat terpendam ler nurul
cantik pengantin tu...makin berseri2 ngan hasil tangan nurul...
tak cuba mana tahu kan...see...cantik pun pengantin tu di godam dek nurul.....

Selasa, 08 Mac, 2011

Salam..
Saya ada membekalkan kain jubah berbatu untuk dibuat jubah atau baju kurung..

Harga dibawah harga pasaran dan pembelian pada 10 pasang keatas akan mendapat harga yang istimewa..

Sesuai untuk surirumah atau sesiapa yang ingin memulakan bisnes online..

layari
http://www.facebook.com/QistCollections
atau
http://qistcollections.blogspot.com/
untuk updated kain2 terbaru dari kami..

hubungi :
Irzan:012-2724949
Naza:012-9752114

email:zanth_nz@yahoo.com
:nzath_babe@yahoo.com.my

Rabu, 12 Disember, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy