Selasa, 22 Mac 2011

BELON PANAS TERBANG TINGGI KE AWAN BIRU

Salam Pagi Selasa..nyaman dengan udara sejuk sampai buat aku tertidur dalam kereta tadi sementara dalam perjalanan ke office. sampai office fuhhhh mata terus segar hahaha. sorry pa anakmu memang macam ini ;)

Ahad lepas macam biasalah aktiviti berkeluarga,  so aku angkut adik-adik dan keluarga mertua pergi Putrajaya tengok Belon Panas terbang ke udara hehehe. Akhirnya ye akhirnya aku dapat jugak tengok belon panas terbang depan mata. jakun sikit!!! Mama aku kali ni tak dapat join sebab dia ada date dengan Spa.






Aku ni jenis sarung je apa pakaian yang selesa,  janji kena sudahlah dan yang penting My love bagi green light jalan !!!. Promosi sikit Nikon ^__^



Close Up Sikit :

Sunglasses Pink from Bandung
Shawl + Inner from ShawlNurfa Butik Online
Tshirt  Oren from Scarlet
Inner Shirt (Grey)  from Jakarta
Skirt bunga-bunga from Port Dickson
Wedges from Sg Wang



Masa ni My love dan adik-adik aku pergi main game apa tah,  so sementara menunggu apalagi snap serba sikitlah hahaha serba sikit ko kata kalau sampai 500 keping HAHAHA.



Mama mertua siap suruh buat gaya macam ini dan itu lagi hahahaha..korang tak tengok gaya mama mertuaku lagi... fuhhhh kalah aku tau dia posing ^V^



Comel tak??? My love tak kata paper cuma dia cakap geram je hahahaha...



Aku rasa best sangat-sangat masa ni sebab dikelilingi ramai orang tengah posing dengan kamera masing-masing so perasaan malu tidak muncul..oh aku kalau dimana-mana ajak bergambar pun terus dibuang perasaan malu ok ;)

Korang nak tengok lagi tak gambar-gambar seterusnya masa aku posing sambil tengok belon panas ni hah?? bagi komen ok hehehe..

Love youuuu..

5 Orang Sayangkan Cik Nurul

nak3.... :p

Selasa, 22 Mac, 2011

Hehehehhehehe..

Selasa, 22 Mac, 2011

laaaaaaaaaaaaa akak ingat ade gambar belon2 nye....ni gambar cik adik oren dok posing2 heeheheeh.....

akak gi jugak nurul, tapi geram sebab belon doremon takde...last2 tak turun kete pun....sian mia kempunan...

Selasa, 22 Mac, 2011

comel la akak nie..

Rabu, 14 Disember, 2011

@nasha sanza

alhamdulillah, kamu apa kurangnya hehehehe

Rabu, 14 Disember, 2011

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy