Rabu, 23 Mac 2011

AYUNYA SI GADIS BERBAJU MAROON !

Selamat Pagi semua, ohh untuk yang berjaya dalam SPM tahniah ye..result keluar hari ini kan?? berdebar-debar tak rasa di hati HAHAHA..pengalaman itu tak akan dilupakan sepanjang hayat ku. ;)

Ohhh ya, ada 1 gambar candid oleh My Love buat aku sangat-sangat terkejut hahaha..gambar aku tengah mengaminkan doa dari Tok Imam selepas selesai Majlis Pernikahan Pn Zunainah iaitu rakan sekerja denganku.



Ayunya gadis berbaju Maroon  ^_________^  Aku tahu ramai budak office aku menunggu gambar perkahwinan Kak Zu ini..Tunggguuuuuu dalam proses editting lagi ya ;)

Entry semalam dan hari ini,  akan bersambung lagi pada minggu depan inshaAllah kasi clear semuanya malas dah nak tangguh-tangguh..Now, malam-malam duk melepak depan laptop sambil tengok YouTube cerita Kejora & Bintang bersama-sama pa,ma dan bibik...ambik kooo ini gara-gara malas nak tengok separuh-separuh, kita kasi sapu bersih ini malam sekali ya HAHAHA.. nak bagitahu ni yang Erlangga bertunang denga Janet akhirnya huhuhu sakit hati kan ;(


3 Orang Sayangkan Cik Nurul

layan gak cite kejora n bintang..nyampah tol ngan janet tu....ari tu pun bukak youtube gak..tgk final episode terus...x sabar nak tau ending nye..kejora n erlangga besatu gak akhirnye..

Rabu, 23 Mac, 2011

kemain sopan lagi cik nurul kite tu hah...auwww....kalo org tak tau dah kawin, ade yg ngurat kang hihihihi

Isnin, 28 Mac, 2011

nasib baik tak layan cerita kejora tu..

oh yer nurul dah pos ker belum ek..

Rabu, 30 Mac, 2011

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy