Selasa, 8 Februari 2011

TUTORIAL : BERAT BADAN BLOG KORANG BERAPA?? NAK TRY TIMBANG MEH SINI

Penah tak korang terpikir yang blog korang juga mempunyai berat badan?? sebelum ini hanya anggap berat badan manusia aje yang ada berat iya dok T_____T

Tengah dok blogwalking terjumpalah sesuatu menarik minat nurul secara mendalam tau bukan cetek ! hehe.Korang click sini terus ke link blog nak timbang berat tu,  pastu hehehe sabar beb jangan gelojoh sangat tuuuu T______T


hah ginilah rupa kotak tu 


Ada tak muncul 1 kotak putih?? hah dekat dalam kotak tu korang masuklah url blog anda then click check ! kalau Average dia dalam lingkungan 0.00 hingga 0.02 tu kira blog tak berat pun tapi kalau sebaliknya silalah buang apa-apa yang patut dalam blog korang tu sebab kalau blog berat jangan harap ada orang sudi tunggu lama untuk menatap blog kita ok hehehehe.

Semoga tutorial ini memberi anda penambahan ilmu untuk digunakan dimasa akan datang..hehehe.

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy