Isnin, 28 Februari 2011

LINK..LINK..LINK..

Assalamualaikum,

Now kene update selaju mungkin sebab ada banyak benda yang tersusun baik punya untuk di selenggarakan oleh diriku ;)

Ok..ok.. aku tahu aku banyak berhutang entry dengan korang kan..kan..kan terutamanya entry Bukit Tinggi iya dok ??? Ampun dan maaf ku ucapkan dan akan cuba sedaya upaya update secepat mungkin !! aku dapat job baru 2 minggu berturut-turut iaitu make-up pengantin hahaha..itu aku cerita later sebab entry yang dalam draf pun bersusun hahaha.

Ehhh siapa nak kawan dengan aku mehlah drop link blog korang dekat sini yer..nanti aku bubuh di dalam link sebelah kanan ni mahu??? hehehe.

Byeeee....gila kentanglah entry paling pendek dalam sejarah.

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

hehe...kite tggl link kat sini okey :)
http://kiddiebloggie.blogspot.com

Isnin, 28 Februari, 2011

nurul ni link kt...
http://ayanghidayah.blogspot.com

Selasa, 01 Mac, 2011

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy