Jumaat, 11 Februari 2011

JANGAN BERMULUT MACAM LONGKANG !!!!

Assalamualaikum..

Ehh ini entry panas ye..no gelak dan senyum..aku tengah panas ni tau...!!!!

Hellooo aku nak tanya sikit ni...ini blog siapa?? blog aku ke blog ko ?? blog aku kan, so yang ko dok sibuk canang kata aku nak menunjuklah, nak hebohlah, sikit-sikit nak letak dalam bloglah apasal ??

aku ada MINTAK DUIT KAT KO KE NAK BAYAR DOMAIN & HOSTING NI ??? ke aku ada MINTAK DUIT NAK BELI BARANG-BARANG YANG AKU TUNJUK DALAM BLOG NI ?? Tak aderkan dan aku tidak sesekali meminta dari sesiapa ye..aku punya duit suka hati akulah nak buat apa dan janganlah BERMULUT LONGKANG OK!!!

Kalau tak suka dengan apa yang aku conteng di blogku ini senang aje janganlah singgah, yang ko dok sibuk nak tatap blogku yang cantik dan cute macam aku ni kenapa?? jeles ke ko tak dapat macam aku dapat hah??? aku tak kacau tau hidup ko..kalau aku sekali berangin memang nahas ko aku kerjakan ok..ini AMARAN !!!

Oh ye lagi 1, aku pergi bercuti GUNA DUIT SENDIRI BUKAN DUIT KOOOO so tak payah nak sibuk-sibuk hal aku ye..kalau aku pergi bercuti banyak kali pun APA HAK KO???

Aku kenal ko pun tidak tapi ko pulak terlebih kenal aku hahahaha terkenal jugak ye aku ni dimata ko kahakahakah..opppsss ni entry panas terlupa pulak aku !!!

Dah lama aku pendam so hari no baru aku BOOOMMMMMM pasal ko !!!

Blog ini diwujudkan untuk kenangan dimasa akan datang ok dan yang penting KEIZINAN dari My love adalah segala-galanya bukannya dari mulut longkang ye...

Bye mood ke laut !!! Minggu ini memang tak update cerita paper sebab sangat penat terkejar sana sini..hehehe bisnes baru nak naik kena usaha lebih ye dok ;) doakan aku berjaya ye..doa korang sangat bermakna buatku.. love youuuu

9 Orang Sayangkan Cik Nurul

ish ish ish sape lak langau yg melangau kat blog ko ni nurul...dah le ....wata bodoh jek...yg penting ape yg ko buat ni, ape yg ko dpt ni sume hasil titik peloh ko...bukan pi mintak kat die....anggap jek laa org tu jeles......akak pun penah kene dik.....sabar yeak.....

jgn stop update blog okey!~

Jumaat, 11 Februari, 2011

Kak lieya --> langan tak sedar diri kak..jangan risau nurul tak akan berhenti update blog kerana kata-kata si langau busuk itu hahahaha

Jumaat, 11 Februari, 2011

harap cik nurul byk bersabar...bese la mulut longkang ni merata2 tempat ade....

Jumaat, 11 Februari, 2011

akak.. jangan hiraukan apa org kata, janji akak happy menulis dan akak ikhlas untuk mengupdate cerita akak! yes, tak guna duit diorg pun, apatah lagi tenaga dan usaha dtg dri kita sendiri. so ignore them ok:)

take care kak..

Sabtu, 12 Februari, 2011

zmanja --> HAHAHA dah sabar lama hari ni baru booommmmm...tapi tak ambik pusing pun hehe

Isnin, 14 Februari, 2011

Fifiey --> thanks dear..yes betul cakap awak tu kan...

Isnin, 14 Februari, 2011

bile nk update citer pg bukit tinggi ari tu...menunggu nihhh..hehehe

Isnin, 14 Februari, 2011

u r so much welcome akak:)

Isnin, 14 Februari, 2011

akak,biarla org nak cakap ape pun, yg penting akak tau diri akak mcm mane.lame2 mst dia diam jgk nnt.sy doakan akak terus berjaya!

Ahad, 24 Jun, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy