Selasa, 1 Februari 2011

HAI..HAI..BUKIT TINGGI INDONESIA

Percutian pertama untuk tahun 2011 alhamdulillah.. sebenarnya tiket dah beli dari tahun 2010 lagi tapi adatlah kalau nak dapat tiket murahkan kenalah beli dari awal hehe..

Ya memang kali ini sudah masuk 4 kali aku jejak dan boleh dikatakan setiap tahun aku akan kesini..SEBABNYA?? disinilah kota sulam ok!! korang datanglah ke sini dulu nescaya korang pasti akan datang lagi macam aku hahaha..ehh pa & mama aku 1st time datang sini terus terpikat dan boleh dikatakan setiap tahun juga diaorang pasti kesini untuk bercuti...nasib baik perangkapku menjadi dapatlah aku turut serta sekali hahahaha..jahat punya anak ;)



Tak sukalah tgk gambar pasport tu erghhhhhhh &^%$#@*!

Oklah bertemu kembali selasa depan ye hahaha..aku bercuti seminggu nih hehehehe...bye semua doakan aku selamat pergi dan balik ya.


3 Orang Sayangkan Cik Nurul

Sealamat bercuti.. semoge gembira.. tahniah keluar majalah dara.com dan cantik photoshoot kat Lake Garden..
Jemput ke:ALL IN ONE

Selasa, 01 Februari, 2011

Selamat bercuti...Ole-ole jgn dilupakan. Sekurang-kurangnya sepasang kain sulam utk akak.. Tapi gue ngak mau beli.. uwangnya ngak ada.. maunya foc aje.. Buleh Cik Pinky???

Rabu, 02 Februari, 2011

salam...saya nak tanya pasal bukit tinggi...akan ke sana ahad depan...actually last minute plan...br beli tiket tp supir n hotel tak dpt lg...kalo sudi bantu, boleh email saya di dayah_jek@yahoo.com....tq!

Ahad, 13 Februari, 2011

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy