Rabu, 16 Februari 2011

BUKIT TINGGI INDONESIA ~ PERCUTIAN PERTAMA BAGI TAHUN 2011

Assalamualaikum,

Hari ini aku kurang sihat, kepala masih pening dan udara panas mula menyinap masuk ke seleuruh badanku..tak pe dugaan Allah untuk aku sebab Dia tahu aku bisa melawannya...inshaAllah amin..

Entry untuk kisah percutianku di Padang - Bukit Tinggi Indonesia terpaksa aku PRIVATE kan sebab ada sesetengah gambar aku tidak bertudung, oleh sebab My love tidak mengizinkan aku untuk memaparkan gambar-gambar tersebut secara umum so aku tetap akur dengan kehendaknya hehehe.

Ehhh jangan salah faham pulak ye..bukan selama aku disana tidak bertudung, aku masih menjaga auratku lah tapi ada gambar di sekitar Tasik Maninjau yang memaksakan aku melantingkan tudungku seketika..ehhh aku dah mintak izin dulu tau..




Ini gambar aku masa di Pasaraya Ramayana..kebetulan mata aku pedih so tak dapat pakai lens, nasib baik terjumpa 1 kedai ni dia jual cermin mata ada power..so bila aku cuba-cuba ehh kebetulan sama power dengan aku hahaha rezekiku ngeh..ngeh..ngeh..

Now aku nak bagitahu awal-awal ye siapa nak baca entry aku bercuti di Bukit Tinggi tu silalah tinggalkan email anda, nanti aku bagi passwordnya ye..itupun kalau korang nak tahu cerita disebalik percutian kami kali ini. Kali ini memang sanagt mencabar iyelah kitaorang saja wat macam ala-ala " mat saleh " pergi bercuti hahahahaha..semua walk in aje momantai janji cari pengalaman dulu sebelum ke sana..sana..sana..hahaha

Terima kasih kepada semua yang sudi memabaca blogku ini, dengan komen yang diberi bisa mengeratkan lagi tali persahabatan ya...

56 ulasan:

  1. salam cik nurul....lama tunggu n3 pegi bukit tinggi ni...

    zmanja1315@yahoo.com

    BalasPadam
  2. saya nak baca :)
    popeye_memey@yahoo.com

    BalasPadam
  3. comel kamu berkaca mata dik...

    akak pun nak baca entry tu yerk..
    jgn lupa..he he he

    zana.nordin82@yahoo.com

    BalasPadam
  4. saya nak baca :)
    bagi password na.....

    lieza.lieza@gmail.com

    BalasPadam
  5. wah...kak meen pun nak bc gak la meen1810@yahoo.com

    BalasPadam
  6. kamu selalu gi ke bukit tinggi..macam best ajer..
    nanti ceritalah yer..akak pun teringin nak pergi ke sana.

    Yana lambat lagi konvo ..lagi 3 1/2 tahun lagi..insyallah.

    terima kasih sudi nak sponsor yer..nanti akak letak link.

    BalasPadam
  7. saya pun saya pun..kalau nak brooch comel,baik bg najwa baca..hehe

    hajaratulnajwa.mohamed@gmail.com

    BalasPadam
  8. 1st time lalu sini.. akak rasa seronok dengan aura pinknyer.. akak suka22... akak follow ler blogni... salam persahabatan...
    bestnyer jalan2.. bukit tinggipun bestkan... tak kisahler kat mana janji bercuti memang akak suka....

    BalasPadam
  9. saya nk ke bkt tnggi bln9 nati....cerita lh skit pada saya....salam persahabatan
    hasnieswan@yahoo.com.my

    BalasPadam
  10. Hi, saya nak g bukit tinggi minggu depan. bole cerita sikit tak? sbb nak tau pasal pengangkutan dari padang ke bukit tinggi n harga hotel yang murah.

    warm regards,
    atikah.othman@gmail.com

    BalasPadam
  11. Hi...Sy nk ke padang n bukit tinggi akhir thn...bole la dpt idea dr cite cik nurul pinky..

    salam persahabatan
    einne.adleena@gmail.com

    BalasPadam
  12. saya teringin nk ke bkt tinggi..tlg emailkan yerrr pengalaman ke pddesamahkota@yahoo.com

    BalasPadam
  13. salam cik nurul saya nak ke bukit tinggu bulan depan boleh bagitahu pasal pengankutan , hotel murah dekat sana.. tempat yang best patut saya pergi... dan tempat shoping skali...

    aminatulakmal @yahoo.com

    BalasPadam
  14. salam cik nurul..
    insyAllah, sy akan ke padang/ bukit tinggi middle jan nnti. nk tanya pasal hotel best n pengangkutan di sana. kalau boleh email u punya pengalaman kt sana to me:

    nanieytone@gmail.com

    thanks;)

    BalasPadam
  15. nak baca juga ;)
    akan pergi hujung minggu ni.
    misstorred@gmail.com
    thanx a bunch ;)

    BalasPadam
  16. nk baca gak

    miszkham@yahoo.com

    BalasPadam
  17. Nak baca..bulan 3 ni nak pegi padang
    cyrolh@gmail.com Tq

    BalasPadam
  18. silakan baca hehehe..ada apa-apa persoalan email CNP ok...

    BalasPadam
  19. as salam
    saya masih tiada plan lg utk ke sana tp hasrat tu memang dah lama ada :-)

    emailkan ke abira_nthebeast@yahoo.com

    BalasPadam
  20. nak baca jugakkk .. safuaria@gmail.com
    tqvm

    BalasPadam
  21. nak baca sebab nak pegi padang..

    rb_dy@yahoo.com

    tq :)

    BalasPadam
  22. bole x nk baca..ada famili vacation la..nk tahu la how yr trip n duduk hotel mana..heheheh

    noorjannah77@gmail.com

    tq

    BalasPadam
  23. nk baca la..coz ada famili vacation..

    tq

    BalasPadam
  24. kalau u sudi nk kasi info email me
    benie1967@gmail.com

    BalasPadam
  25. Assalam..kalau sudi nk kasi info tentang percutian ke Padang-Bukit Tinggi
    email me benie1967@gmail.vom

    BalasPadam
  26. kalau u sudi nk kasi info email me
    benie1967@gmail.com

    BalasPadam
  27. nak tau citer gak...nak kesana ni pada 22 mac ni...
    d.ins.rich.apparel@gmail.com

    tqtqtq

    BalasPadam
  28. saya nak jugak bace coz akan ke pdang x lama lg.
    boleh invite sy? fiza.annisa@gmail.com

    BalasPadam
  29. salam...nak baca gak la coz dis 30 mac nk g sna...4H3M....trip wat sndri....huhu..gamble jeerr...email yer nurhidayah_mahmud@yahoo.com

    thanks :-D

    BalasPadam
  30. Nak jugak..nak p sabtu ni pls..email cyrolh@gmail.com. tolong cepat yer..heheh

    Tq. Cairul

    BalasPadam
  31. As salam Cik Nurul Pinky,

    tlg email kat akak pasal info percutian ke padang di obiennn74@gmail.com

    tq

    BalasPadam
  32. boleh emel di sini..bhepz@yahoo.com dan iwafayz@yahoo.com

    Thanks!

    BalasPadam
  33. bole x emel di noorjannah77@gmail.com
    nk baca la u py cerita kt bukittinggi

    BalasPadam
  34. salam,

    boleh sy baca pengalaman awk tu???

    sharifahzuhaiza@yahoo.com

    tenkiu.

    BalasPadam
  35. Salam,
    Sy nk baca kisah awk kat sna boleh?hrap sgt boleh..kt nk pegi sana bulan tujuh nih..

    syakirahzainal@gmai.com

    tankiu.

    BalasPadam
  36. Salam,
    Insyaallah saya akan kesana hujung tahun ni, boleh saya baca pengalqn awak disana?
    Insyaallah saya janji akn jaga aurat awak dr pandangan org lain (maknanya, saya akan baca sorang2 entry tu).
    Terima kasih
    azlinahilmin@yahoo.com

    BalasPadam
  37. Salam ye, saya n anak nak gi padang so boleh share hal trip tu ye....lindaisyah@yahoo.com.my....tq

    BalasPadam
  38. kalau sudi share cerita a_zuran@yahoo.com

    BalasPadam
  39. salam, kty pun teringin nak baca ,sbb akan ke bukit tinggi minggu dpn..kalo sudi share ngn kty ye.

    attyalong@yahoo.com.my

    BalasPadam
  40. salam,
    leh emel kn kt sy pngalaman awk kt sne?emel kat umminadzirah@gmail.com..coz sy pk xnk amek trvel agent gak..cm xbrbaloi je..hehe..akn g sne tgh bln sept ni..thx a lot ya =)

    BalasPadam
  41. nak baca juga.

    salmiah.darby@gmail.com

    BalasPadam
  42. salam...ingin membaca pengalaman bercuti ke bukit tinggi..insya allah kami juga akan ke sana. boleh share? invite me; nrizwina@yahoo.com

    BalasPadam
  43. Salam,
    Blh emel kat sy pglman awak kat sana dan boleh tak pagi contact no. Emel saya nonims_7@hotmail.com

    BalasPadam
  44. Salam,
    Blh emel kat sy pglman awak kat sana dan boleh tak pagi contact no. Emel saya nonims_7@hotmail.com

    BalasPadam
  45. Hi, saya nak pi bukit tinggi. boleh cerita tak pngalaman awk kt sana? sbb nak tau pasal pengangkutan dari padang ke bukit tinggi n harga hotel yang murah.

    warm regards,
    dyana.honeyz@yahoo.com.my

    BalasPadam
  46. Salam, saya nak pi bukit tinggi tp xtau info. boleh cerita pngalaman awk x? sbb nak tau pasal pengangkutan dari padang ke bukit tinggi n harga hotel yang murah.

    best regards,
    dyana.honeyz@yahoo.com.my

    BalasPadam
  47. Salam,
    Saya nak ke sana awal tahun depan tapi masih tercari-cari pak supir & hotel yang sesuai dan selesa. Boleh tak bagi contact pada saya?
    Terima kasih

    BalasPadam
  48. ermmmmmm... nk tau lbh lanjut lh... huhuhuhuhu
    comelncute@gmail.com

    BalasPadam
  49. salam..blh share dgn saya pengalaman ke bukit tinggi@padang. sbb next year sy nk gi bcuti ke sana. emel: silky_gurls87@yahoo.com.my
    tqvm!!

    BalasPadam
  50. saya nak baca pasal bukittinggi

    BalasPadam
  51. salam sis. saya nak baca pasal post ke bukittinggi. emel benangbenanglover@gmail.com

    BalasPadam
  52. nak baca jugak boleh ke

    BalasPadam
  53. Assalam,

    saya & family mahu bercuti ke Bukit Tinggi September 2013 nie. Nak minta info ckit.

    aelynzz@yahoo.com.my

    BalasPadam
  54. Salam semua..untuk pertanyaan tentang percutian terus email pada saya ye di cnp_ciknurulpinky@yahoo.com

    BalasPadam
  55. as salam, bagi tip sikit. saya nak ke bukit tinggi september 2013 nie..
    aelynzz@yahoo.com.my

    BalasPadam

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

Copyright © DiaRy OnLiNeKu... | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in