Rabu, 16 Februari 2011

BUKIT TINGGI INDONESIA ~ PERCUTIAN PERTAMA BAGI TAHUN 2011

Assalamualaikum,

Hari ini aku kurang sihat, kepala masih pening dan udara panas mula menyinap masuk ke seleuruh badanku..tak pe dugaan Allah untuk aku sebab Dia tahu aku bisa melawannya...inshaAllah amin..

Entry untuk kisah percutianku di Padang - Bukit Tinggi Indonesia terpaksa aku PRIVATE kan sebab ada sesetengah gambar aku tidak bertudung, oleh sebab My love tidak mengizinkan aku untuk memaparkan gambar-gambar tersebut secara umum so aku tetap akur dengan kehendaknya hehehe.

Ehhh jangan salah faham pulak ye..bukan selama aku disana tidak bertudung, aku masih menjaga auratku lah tapi ada gambar di sekitar Tasik Maninjau yang memaksakan aku melantingkan tudungku seketika..ehhh aku dah mintak izin dulu tau..




Ini gambar aku masa di Pasaraya Ramayana..kebetulan mata aku pedih so tak dapat pakai lens, nasib baik terjumpa 1 kedai ni dia jual cermin mata ada power..so bila aku cuba-cuba ehh kebetulan sama power dengan aku hahaha rezekiku ngeh..ngeh..ngeh..

Now aku nak bagitahu awal-awal ye siapa nak baca entry aku bercuti di Bukit Tinggi tu silalah tinggalkan email anda, nanti aku bagi passwordnya ye..itupun kalau korang nak tahu cerita disebalik percutian kami kali ini. Kali ini memang sanagt mencabar iyelah kitaorang saja wat macam ala-ala " mat saleh " pergi bercuti hahahahaha..semua walk in aje momantai janji cari pengalaman dulu sebelum ke sana..sana..sana..hahaha

Terima kasih kepada semua yang sudi memabaca blogku ini, dengan komen yang diberi bisa mengeratkan lagi tali persahabatan ya...

56 Orang Sayangkan Cik Nurul

jgn lupa jemput akak baca! cekna_cikna@yahoo.co.uk

Rabu, 16 Februari, 2011

salam cik nurul....lama tunggu n3 pegi bukit tinggi ni...

zmanja1315@yahoo.com

Rabu, 16 Februari, 2011

saya nak baca :)
popeye_memey@yahoo.com

Rabu, 16 Februari, 2011

comel kamu berkaca mata dik...

akak pun nak baca entry tu yerk..
jgn lupa..he he he

zana.nordin82@yahoo.com

Rabu, 16 Februari, 2011

saya nak baca :)
bagi password na.....

lieza.lieza@gmail.com

Rabu, 16 Februari, 2011

wah...kak meen pun nak bc gak la meen1810@yahoo.com

Rabu, 16 Februari, 2011

kamu selalu gi ke bukit tinggi..macam best ajer..
nanti ceritalah yer..akak pun teringin nak pergi ke sana.

Yana lambat lagi konvo ..lagi 3 1/2 tahun lagi..insyallah.

terima kasih sudi nak sponsor yer..nanti akak letak link.

Khamis, 17 Februari, 2011
Najwa

saya pun saya pun..kalau nak brooch comel,baik bg najwa baca..hehe

hajaratulnajwa.mohamed@gmail.com

Khamis, 17 Februari, 2011

1st time lalu sini.. akak rasa seronok dengan aura pinknyer.. akak suka22... akak follow ler blogni... salam persahabatan...
bestnyer jalan2.. bukit tinggipun bestkan... tak kisahler kat mana janji bercuti memang akak suka....

Jumaat, 18 Februari, 2011
Tanpa Nama

saya nk ke bkt tnggi bln9 nati....cerita lh skit pada saya....salam persahabatan
hasnieswan@yahoo.com.my

Jumaat, 11 Mac, 2011

Hi, saya nak g bukit tinggi minggu depan. bole cerita sikit tak? sbb nak tau pasal pengangkutan dari padang ke bukit tinggi n harga hotel yang murah.

warm regards,
atikah.othman@gmail.com

Khamis, 28 April, 2011
Tanpa Nama

Hi...Sy nk ke padang n bukit tinggi akhir thn...bole la dpt idea dr cite cik nurul pinky..

salam persahabatan
einne.adleena@gmail.com

Jumaat, 13 Mei, 2011
Tanpa Nama

saya teringin nk ke bkt tinggi..tlg emailkan yerrr pengalaman ke pddesamahkota@yahoo.com

Jumaat, 03 Jun, 2011
Tanpa Nama

salam cik nurul saya nak ke bukit tinggu bulan depan boleh bagitahu pasal pengankutan , hotel murah dekat sana.. tempat yang best patut saya pergi... dan tempat shoping skali...

aminatulakmal @yahoo.com

Sabtu, 10 Disember, 2011
Tanpa Nama

salam cik nurul..
insyAllah, sy akan ke padang/ bukit tinggi middle jan nnti. nk tanya pasal hotel best n pengangkutan di sana. kalau boleh email u punya pengalaman kt sana to me:

nanieytone@gmail.com

thanks;)

Sabtu, 17 Disember, 2011

nak baca juga ;)
akan pergi hujung minggu ni.
misstorred@gmail.com
thanx a bunch ;)

Selasa, 31 Januari, 2012
Tanpa Nama

nk baca gak

miszkham@yahoo.com

Rabu, 08 Februari, 2012
Tanpa Nama

Nak baca..bulan 3 ni nak pegi padang
cyrolh@gmail.com Tq

Rabu, 08 Februari, 2012

silakan baca hehehe..ada apa-apa persoalan email CNP ok...

Rabu, 08 Februari, 2012
Tanpa Nama

as salam
saya masih tiada plan lg utk ke sana tp hasrat tu memang dah lama ada :-)

emailkan ke abira_nthebeast@yahoo.com

Selasa, 14 Februari, 2012
Tanpa Nama

nak baca jugakkk .. safuaria@gmail.com
tqvm

Ahad, 19 Februari, 2012
Tanpa Nama

nak baca sebab nak pegi padang..

rb_dy@yahoo.com

tq :)

Khamis, 23 Februari, 2012

bole x nk baca..ada famili vacation la..nk tahu la how yr trip n duduk hotel mana..heheheh

noorjannah77@gmail.com

tq

Isnin, 05 Mac, 2012

nk baca la..coz ada famili vacation..

tq

Isnin, 05 Mac, 2012

kalau u sudi nk kasi info email me
benie1967@gmail.com

Rabu, 07 Mac, 2012

Assalam..kalau sudi nk kasi info tentang percutian ke Padang-Bukit Tinggi
email me benie1967@gmail.vom

Rabu, 07 Mac, 2012

kalau u sudi nk kasi info email me
benie1967@gmail.com

Rabu, 07 Mac, 2012

nak tau citer gak...nak kesana ni pada 22 mac ni...
d.ins.rich.apparel@gmail.com

tqtqtq

Rabu, 07 Mac, 2012

saya nak jugak bace coz akan ke pdang x lama lg.
boleh invite sy? fiza.annisa@gmail.com

Isnin, 12 Mac, 2012
Tanpa Nama

salam...nak baca gak la coz dis 30 mac nk g sna...4H3M....trip wat sndri....huhu..gamble jeerr...email yer nurhidayah_mahmud@yahoo.com

thanks :-D

Selasa, 13 Mac, 2012
Tanpa Nama

Nak jugak..nak p sabtu ni pls..email cyrolh@gmail.com. tolong cepat yer..heheh

Tq. Cairul

Rabu, 14 Mac, 2012
Tanpa Nama

As salam Cik Nurul Pinky,

tlg email kat akak pasal info percutian ke padang di obiennn74@gmail.com

tq

Selasa, 20 Mac, 2012

boleh emel di sini..bhepz@yahoo.com dan iwafayz@yahoo.com

Thanks!

Rabu, 21 Mac, 2012

bole x emel di noorjannah77@gmail.com
nk baca la u py cerita kt bukittinggi

Jumaat, 30 Mac, 2012

salam,

boleh sy baca pengalaman awk tu???

sharifahzuhaiza@yahoo.com

tenkiu.

Isnin, 02 April, 2012

Salam,
Sy nk baca kisah awk kat sna boleh?hrap sgt boleh..kt nk pegi sana bulan tujuh nih..

syakirahzainal@gmai.com

tankiu.

Khamis, 05 April, 2012

Salam,
Insyaallah saya akan kesana hujung tahun ni, boleh saya baca pengalqn awak disana?
Insyaallah saya janji akn jaga aurat awak dr pandangan org lain (maknanya, saya akan baca sorang2 entry tu).
Terima kasih
azlinahilmin@yahoo.com

Jumaat, 06 April, 2012
Tanpa Nama

Salam ye, saya n anak nak gi padang so boleh share hal trip tu ye....lindaisyah@yahoo.com.my....tq

Selasa, 08 Mei, 2012
Tanpa Nama

kalau sudi share cerita a_zuran@yahoo.com

Selasa, 22 Mei, 2012

salam, kty pun teringin nak baca ,sbb akan ke bukit tinggi minggu dpn..kalo sudi share ngn kty ye.

attyalong@yahoo.com.my

Selasa, 05 Jun, 2012
Tanpa Nama

salam,
leh emel kn kt sy pngalaman awk kt sne?emel kat umminadzirah@gmail.com..coz sy pk xnk amek trvel agent gak..cm xbrbaloi je..hehe..akn g sne tgh bln sept ni..thx a lot ya =)

Selasa, 10 Julai, 2012
Tanpa Nama

nak baca juga.

salmiah.darby@gmail.com

Jumaat, 14 September, 2012

salam...ingin membaca pengalaman bercuti ke bukit tinggi..insya allah kami juga akan ke sana. boleh share? invite me; nrizwina@yahoo.com

Khamis, 20 September, 2012
Tanpa Nama

Salam,
Blh emel kat sy pglman awak kat sana dan boleh tak pagi contact no. Emel saya nonims_7@hotmail.com

Khamis, 20 September, 2012
Tanpa Nama

Salam,
Blh emel kat sy pglman awak kat sana dan boleh tak pagi contact no. Emel saya nonims_7@hotmail.com

Khamis, 20 September, 2012
Tanpa Nama

Hi, saya nak pi bukit tinggi. boleh cerita tak pngalaman awk kt sana? sbb nak tau pasal pengangkutan dari padang ke bukit tinggi n harga hotel yang murah.

warm regards,
dyana.honeyz@yahoo.com.my

Rabu, 03 Oktober, 2012
dyana

Salam, saya nak pi bukit tinggi tp xtau info. boleh cerita pngalaman awk x? sbb nak tau pasal pengangkutan dari padang ke bukit tinggi n harga hotel yang murah.

best regards,
dyana.honeyz@yahoo.com.my

Khamis, 04 Oktober, 2012
Tanpa Nama

Salam,
Saya nak ke sana awal tahun depan tapi masih tercari-cari pak supir & hotel yang sesuai dan selesa. Boleh tak bagi contact pada saya?
Terima kasih

Rabu, 31 Oktober, 2012
Tanpa Nama

ermmmmmm... nk tau lbh lanjut lh... huhuhuhuhu
comelncute@gmail.com

Rabu, 31 Oktober, 2012
Tanpa Nama

salam..blh share dgn saya pengalaman ke bukit tinggi@padang. sbb next year sy nk gi bcuti ke sana. emel: silky_gurls87@yahoo.com.my
tqvm!!

Isnin, 05 November, 2012
Tanpa Nama

saya nak baca pasal bukittinggi

Jumaat, 18 Januari, 2013
Tanpa Nama

salam sis. saya nak baca pasal post ke bukittinggi. emel benangbenanglover@gmail.com

Jumaat, 18 Januari, 2013
Tanpa Nama

nak baca jugak boleh ke

Selasa, 26 Mac, 2013
Tanpa Nama

Assalam,

saya & family mahu bercuti ke Bukit Tinggi September 2013 nie. Nak minta info ckit.

aelynzz@yahoo.com.my

Rabu, 17 April, 2013

Salam semua..untuk pertanyaan tentang percutian terus email pada saya ye di cnp_ciknurulpinky@yahoo.com

Khamis, 18 April, 2013
Tanpa Nama

as salam, bagi tip sikit. saya nak ke bukit tinggi september 2013 nie..
aelynzz@yahoo.com.my

Sabtu, 13 Julai, 2013

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy